Bankomat Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa...

merkur 1 Svet24.si

Intuitivni čas retrogradnega Merkurja obrnimo ...

1712649659-0122maribor4-3-1712649604353 Necenzurirano

Ovadena županja, ki je po ovinkih prišla do ...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

la-parolaccia Odkrito.si

V tej restavraciji natakarji žalijo goste!!!

doncic Ekipa24.si

Prihajajo Luka 3! Dončić bo kmalu predstavil ...

cu
cu
0 23.08.2018 13:32:48

CROCSI za popolno avanturo

Crocs
Crocs
Kljub temu, da se čas počitnic izteka, je pred nami še veliko sončnih dni, ki jih lahko izkoristimo za izlete in športne avanture. Se želite s prijatelji odpraviti na eurotrip in raziskati mesta ali naravo? Se s partnerjem podati na vikend izlet do bližnje obale ali jezera ter s kolesi raziskati okolico? Ne glede na destinacijo in aktivnosti pa je pomembno, da ste pri tem obuti v najboljšo obutev, ki vam bo med aktivnostjo nudila potrebno udobje. In to so CROCSI, najbolj inovativna in udobna obutev za prosti čas na svetu. Ne verjamete?

Posebna kolekcija Crocs Swiftwater je tako vsestranska, da boste lahko samo z enim parom čevljev odšli na izlet ali pohod, se brezskrbno zabavali v vodi in raziskovali mesto ali naravo. Vse to boste lahko počeli zgolj z eno obutvijo, kot so recimo sandali Swiftwater s paščki na ježka, ki bodo vaše stopalo popolnoma objeli, da boste lahko hodili cel dan in se z njimi tudi namakali v vodi zaradi posebnega nedrsečega ter antibakterijskega materiala Croslite.

Na izlet s CROCSI
Crocs
Crocs


Če se boste odpravili na 'road trip' s prijatelji, pa vzamite s sabo večno klasiko: Crocs Clog, prvotni Crocs model, ki je začel Crocsmanio po svetu. Letos je klasičen Crocs model postal ponovno izjemno popularen, saj se je razvil v številne kul različice Crocband in so ga mladi vzeli za svojega ter ga kombinirajo k čisto običajnim dnevnim stajlingom, začel pa je celo gibanje #RockTheCrocs. Izjemno trendi je posodobljen model s platformo, ki je lahko barvna in vzorčasta ter tudi precej debela, da vas povzdigne v višave. S prijatelji izberite vsak svojo barvo in se odpravite na zabaven izlet!

CROCS Swiftwater_waterresistant_
Crocs
Crocs


Crocs zgodba o uspehu
Crocs obutev je ena najbolj znanih znamk na svetu, celo tako znanih, da je sama po sebi izraz za določeno vrsto obutve v nacionalnih slovarjih. Iz svojih začetkov v navtiki, ko so leta 2002 jadralci spoznali čarobno formulo čevlja, ki ne drsi in ne pušča barve, hkrati pa je še zelo udoben, so se znameniti cokli hitro množično razširili po vsem svetu. Do danes je Crocs namreč prodal že več kot 350 milijonov parov obutve po več kot 90 državah po svetu. Crocsi so idealni za vso družino, najbolj pa jih odlikuje tudi izjemna kakovost, saj so narejeni iz posebnega Croslite materiala, ki poskrbi za mehko udobje in tudi popolno higieno ter trajnost. Ravno zaradi tega se tudi odločno razlikujejo od številnih ponaredkov, ki jih najdemo skoraj povsod po svetu. Tega se zavedajo ljubitelji Crocsov, ki jih je posebej v Sloveniji in na Hrvaškem zelo veliko, saj so tukaj Crocsi med najbolj popularnimi v Evropi. V Sloveniji so od leta 2007 prodali že več kot milijon Crocsov, letno število prodaje pa se še povečuje.


Več na: https://www.crocs.eu/

RockTheCrocs - Crocs Crocband_
Crocs
Crocs

RockTheCrocs - Crocs Crocband_colorful
Crocs
Crocs

Značke: crocs, obutev

Članki iz rubrike