GJtPNFnW4AAxeMl Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se ...

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija portugalska ronaldo 3 Ekipa24.si

Jaaaa!!! Norišnica v Stožicah, Slovenija na ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

peter prevc Ekipa24.si

Največji hit! Pojavil se je posnetek enega od ...

pr
pr
0 22.08.2018 16:14:14

Ste pripravljeni na povsem drugačnega Drakulo?

Drakula
psno
Hotel Transilvanija 3: Vsi na morje! V kinu od 2. avgusta. Ko se vampirji zaljubijo in netopirji padajo z neba.

Kaj se zgodi, ko se najslavnejši vampir vseh časov odloči, da bo šel na dopust, da se odpočije z družino in prijatelji? In kaj se zgodi, ko Drakulovo vampirsko in tako dolgo zaledenelo srce zaigra in začuti pregovorno iskrico? Odgovori nas čakajo v kinu v tretjem delu animirane filmske uspešnice, Hotel Transilvanija 3: Vsi na morje!

Hotel transilvanija 3
Hotel transilvanija 3
psno

Drakula bo letos popustil pritiskom družine in se osvobodil zavor. Odpravil se bo na družinske počitnice, ki jih bo organizirala hči Manca. Vsi skupaj bodo odšli na prvo križarjenje za pošasti.

Ampak zabava se tu šele začne. Drakula si na dopustu po dolgem času dovoli možnost za novo ljubezen ter se prepusti skrivnostni ladijski kapitanki Eriki. Kot tudi tokrat nihče ni to, kar se zdi, tako tudi Erika nikakor ni navadna kapitanka. Zdaj bo morala Manca prevzeti zaščitniško vlogo, da bi rešila zaljubljenega očeta iz nevarnosti. Pošasti se medtem noro zabavajo in uživajo v vsem, kar jim je na voljo na enkratni ladji, ne da bi se zavedale nevarnosti, ki preži za vogalom.
Usklajevanje družine, prijateljev in nove ljubezni je mogoče le pretežka naloga tudi za najmočnejšega vampirja na svetu. Kako se bo Drakula znašel v novih okoliščinah? Se bodo s križarjenja vsi vrnili srečni in zdravi? Bo zadnja potomka Abrahama Van Helsinga le doživela dolgo pričakovano maščevanje?

Hotel transilvanija 3
Hotel transilvanija 3
psno

Po animiranih hitih iz leta 2012 in leta 2015, ki sta navdušila otroke (pa tudi starše) po vsem svetu, prihaja tudi k nam Hotel Transilvanija 3: Vsi na morje, ki bo povzdignil zabavno na povsem novo raven. Nalezljivi humor in neverjetne pustolovščine Drakule in njegove pošastne ekipe nas bodo odpeljali na najbolj odbito križarjenje, za katerega ne boste hoteli, da se konča.

Kaj? Kdo?
Hotel Transilvanija je Drakulovo razkošno letovišče s petimi zvezdicami, kjer lahko mirno prebivajo vse pošasti s svojimi družinami, daleč od hudobnih ljudi, in ki ga Drakula na pobudo hčerke Mance nazadnje odpre tudi ljudem in drugim nepošastim.
Imena slovenskih igralcev in igralk, ki so sodelovali v sinhronizirani različici: Dani Bavec, Zala Djurić Ribič, Miha Rodman, Jernej Kuntner, Denis Vučak, Uroš Buh, Jan Bučar, Iva Krajnc Bagola.

Članki iz rubrike