Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ou
ou
2 20.06.2018 14:32:50

Ne, to ni šala! Slavko iz ljubljanskih Fužin je OZDRAVIL SCHUMACHERJA

Ljubljančan je prepričan, da ima dar kot nihče na svetu.

Slavko Stojković iz ljubljanskih Fužin je prepričan, da je najmočnejši Zemljan. S svojimi božjimi sposobnostmi posreduje v vsem, kar bi utegnilo ogroziti človeka oziroma njegov obstoj.

Velikokrat je vplival na vreme, tudi pred leti, ko so v Združenih državah Amerike pričakovali hud orkan, zaradi katerega so evakuirali milijon ljudi. Da posledice niso bile hujše, je bil zaslužen Slavko, ki je s svojim telepatskim obredom omilil vremensko katastrofo.


Sicer se največ ukvarja z bolnimi ljudmi. "Za zdaj bolj delam za najbližje; ženo, svoje otroke, vnuke, prijatelje. Zdaj pa bi rad svoj krog vplivanja razširil in pomagal tudi drugim. Zdravim lahko kakršnokoli bolezen. Predvsem bi se rad v prihodnje posvetil rakavim bolnikom in tistim v komi," je povedal za dnevni časopis Novce Svet24.

Kolegom je še pojasnil, da je imel stik s paranormalnim že od rojstva, saj je imel očeta, ki je s pretokom misli reševal tiste, ki so jih ugriznile kače. "Pa tudi sicer je od vedno v meni tlela želja po moči. To sem kasneje tudi dobil. Nekega dne se mi je v zdravstveni stiski prikazala devica Marija. Takrat sem čutil njeno delovanje – kako me zdravi," razloži in doda, da mu je takrat nekaj v njem reklo, da ima tudi sam dar zdravljenja, tako kot ona.

Trdi, da se je zaradi njega iz kome zbudil Michael Schumacher, sedemkratni prvak formule 1. Ta se je ponesrečil decembra 2013, ko je z domačimi smučal v francoskih Alpah. Nemec je nesrečno padel zunaj smučarske proge in si hudo poškodoval glavo. Dolgo se je zdravil v bolnišnici, nato pa je bil odpeljan v domačo oskrbo. V kakšnem stanju je dirkač danes, ni znano. Njegova družina namreč o tem v javnosti ne govori, a po Stojkovićevih besedah je Nemec v redu. "No, vsaj v komi ni. Tu sem posredoval," pove.

Značke: slavko, schumacher

Članki iz rubrike