astrologija Dobra karma

Astro vodič po šibkih zdravstvenih točkah vseh ...

Shannen Doherty Svet24.si

Zvezdnica serije Beverly Hills bije hudo bitko z ...

I-tanja fajon-pl008 Reporter.si

Umazane laži Janševih medijev: vmešavajo se v ...

ekipa Svet24.si

Pismo obupanega gostinca: »Gospod Janša, ...

20200508-01003789 Necenzurirano

Je Igor Zorčič rešitev za konec janšizma?

Adrijana Ojsteršek Odkrito.si

Adrijana Ojsteršek je Miss Earth Slovenije 2020

janez-marn Njena.si

K Janezu prihajata še dve skriti gostji!

nu
nu
0 19.06.2018 09:06:27

#STANDUPMARATONEC nasmejal triglavske gamse

Po 33 dneh hribolazenja, stand-upa na gorskih kočah in druženja v naravi je Tešky priznal, da je bil po mesecu dni na poti in z zvitim gležnjem Triglav resen zalogaj. Zato je včeraj skočil v morje, že v sredo pa gre spet v hribe ...

»Glavni cilji projekta so doseženi: še nikoli se ni toliko stand-up komikov sprehajalo po hribih, najbolj me je presenetil Pižama, ki je v res dobri kondiciji, pa tudi nastopi na gorskih kočah so bili zelo prijetni, pravi užitek je bil nastopati za hribolazce. Na poti pa sem nepričakovano opazil še nekaj komikov, ki jih bomo vključili v naše projekte, Stefan Šumanac, ki me je spremljal na več kot polovici nastopov, pa je dobro izkoristil priložnost za piljenje forme, kar boste videli tudi na Panču,« pravi Andrej Težak Tešky, ki je prve dni projekt #StandUpMaratonec na Zlatorogovi poti – Gremo v hribe za Botrstvo doživljal kot lažji trening, zadnji teden pa le priznal, da so mu vsakdanje hribolazenje, spanje v kobiju in vsa potreba logistika prišli do živega.

IMG_2308

Veseli ga kakšno podporo so dali projektu mediji in predvsem ljudje v krajih, ki jih je obiskoval: »Ves čas so mi nosili svežo zelenjavo, sadje, mleko in mlečne izdelke, me vabili v svoje domove na malice in večerje in dokazali, da hodijo v hribe veseli in topli ljudje.« Nekoliko žalosten je le, ker se je spet izkazalo, da so najbolj dobrodelni tisti, ki imajo najmanj, so bile pa škatle na kočah letos vseeno bolj polne kot lani, tako da bo #StandUpMaratonec letos spet lahko pomagal kar nekaj mladim talentom.

O točnem znesku zbranih prispevkov za Botrstvo vas obvestimo v četrtek, ko bo ob 12h tudi formalna predaja donacij Zvezi prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje.

#StandUpMaratonec že pripravlja nov športno-dobrodelni podvig za leto 2019, ko se bo podal v tujino, s Teškym in Tinom Vodopivec pa se lahko med 22. in 26. avgustom na ljubljanskem gradu do solz nasmejite ob desetletnici festivala Panč.

Galerija
Značke: tešky, stand-up

Članki iz rubrike