Manca Špik Dobra karma

Manca Špik s hčerko preseljena na povsem ...

Vesna Šošterič (2) Svet24.si

Razvpita resničnostna zvezdnica išče moškega

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

Dejan Židan in Tanja Fajon Svet24.si

Židan ob odstopu: "Prišel je čas, da slovensko ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Razkrivamo poti provizij za TEŠ6

Soraja 2 Odkrito.si

Torbica za 3.000 evrov in še kaj!

Mijo Matić Njena.si

Takole po karanteni uživa sanjski Mijo

nu
nu
0 19.06.2018 09:06:27

#STANDUPMARATONEC nasmejal triglavske gamse

Po 33 dneh hribolazenja, stand-upa na gorskih kočah in druženja v naravi je Tešky priznal, da je bil po mesecu dni na poti in z zvitim gležnjem Triglav resen zalogaj. Zato je včeraj skočil v morje, že v sredo pa gre spet v hribe ...

»Glavni cilji projekta so doseženi: še nikoli se ni toliko stand-up komikov sprehajalo po hribih, najbolj me je presenetil Pižama, ki je v res dobri kondiciji, pa tudi nastopi na gorskih kočah so bili zelo prijetni, pravi užitek je bil nastopati za hribolazce. Na poti pa sem nepričakovano opazil še nekaj komikov, ki jih bomo vključili v naše projekte, Stefan Šumanac, ki me je spremljal na več kot polovici nastopov, pa je dobro izkoristil priložnost za piljenje forme, kar boste videli tudi na Panču,« pravi Andrej Težak Tešky, ki je prve dni projekt #StandUpMaratonec na Zlatorogovi poti – Gremo v hribe za Botrstvo doživljal kot lažji trening, zadnji teden pa le priznal, da so mu vsakdanje hribolazenje, spanje v kobiju in vsa potreba logistika prišli do živega.

IMG_2308

Veseli ga kakšno podporo so dali projektu mediji in predvsem ljudje v krajih, ki jih je obiskoval: »Ves čas so mi nosili svežo zelenjavo, sadje, mleko in mlečne izdelke, me vabili v svoje domove na malice in večerje in dokazali, da hodijo v hribe veseli in topli ljudje.« Nekoliko žalosten je le, ker se je spet izkazalo, da so najbolj dobrodelni tisti, ki imajo najmanj, so bile pa škatle na kočah letos vseeno bolj polne kot lani, tako da bo #StandUpMaratonec letos spet lahko pomagal kar nekaj mladim talentom.

O točnem znesku zbranih prispevkov za Botrstvo vas obvestimo v četrtek, ko bo ob 12h tudi formalna predaja donacij Zvezi prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje.

#StandUpMaratonec že pripravlja nov športno-dobrodelni podvig za leto 2019, ko se bo podal v tujino, s Teškym in Tinom Vodopivec pa se lahko med 22. in 26. avgustom na ljubljanskem gradu do solz nasmejite ob desetletnici festivala Panč.

Galerija
Značke: tešky, stand-up

Članki iz rubrike