Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

pr
pr
0 14.06.2018 11:06:08

Bodite zraven! Goran Dragić VAS poziva, da POMAGATE mlademu slovenskemu reprezentantu!

Goran Dragić ima dovolj zlobnih komentarjev.
Primož Lavre
Goran Dragić je že nekaj časa v Sloveniji, kjer pa ne počiva.

Intenzivno se pripravlja na že peti zaporedni košarkarski kamp, ki bo med 24. in 30. junijem potekal na Rogli. Kamp je kot vsako leto obogaten s številnimi dodatnimi aktivnosti, preko katerih organizatorji želijo poleg osnovnih košarkarskih veščin otrokom obogatiti njihov pogled na svet in pridobiti nova znanja in izkušnje.

Kot dogajanje med celotnim kampom bo tudi že sama uvertura vanj dobrodelna. V sodelovanju s Špas Teatrom bo ekipa na čelu z Goranom Dragičem dan pred začetkom kampa obiskala predstavo, komedijo znanega slovenskega dramskega igralca Borisa Kobala z naslovom: PISMO ROSNO! Vsega je kriv poštar...


"Vesel sem, da bomo letos kamp začeli nekoliko drugače – z dobrodelno predstavo v sodelovanju s Špas teatrom, preko katere bomo skupaj pomagali pri nakupu košarkarskega vozička, hkrati pa se seveda skupaj z Borisom Kobalom tudi pošteno nasmejali," je povedal najboljši slovenski košarkar.

Zbrana sredstva bodo namenjena mlademu reprezentantu košarke na vozičku Robertu Bojancu za nakup novega vozička za igranje košarke. Predstava bo v dvorani Term Zreče in sicer 23. 6. ob 19. uri. Število mest je omejeno, zaradi velikega zanimanja pa organizatorji opozarjajo, da si vstopnico zagotovite čim prej preko www.spasteater.si po ceni 17 evrov.

Že pred tem bodo na svoj račun prišli vsi lokalni ljubitelji slastnih burgerjev, saj je Gogi tja povabil tudi "food truck" ekipe Lars&Sven.

Članki iz rubrike