mojca horvat Odkrito.si

Mojca Horvat si je podarila novo jadrnico!

horoskop-astrologija Svet24.si

Horoskop za sredo, 24. oktobra

Ženska Petisvet.si

Umreti mora ženska, ki je nosila vsa ta bremena

prometna nesreča, čevelj Svet24.si

V Izoli na prehodu za pešce zbil 13-letnico

Inja Zalta - No Help 1 Svet24.si

Inja Zalta očarala znano romunsko pevko Inno

Ariana Grande Najstnica.si

Ariana Grande končno razveselila oboževalce

arči2 Njena.si

Lara se je morala od Arčija posloviti

ou
ou
1 11.06.2018 12:43:19

Neverjetni 2 s premiero v Koloseju začenjajo svojo avanturo po slovenskih kinematografih

Včeraj, v nedeljo, 10. junija, se je v Koloseju v Ljubljani zgodila ekskluzivna premiera težko pričakovanega animiranega filma Neverjetni 2, ki prihaja po 14ih letih od prvega dela.

Kot prvi so si dogodivščine, nove izzive in supermoči ogledali tudi nekateri znani obrazi: Jonas Žnidaršič, Andrei Lenart, Erika Žnidaršič, Irena Yebuah Tiran, ter družinica, znana pod imenom Tina in fantje, ki so veliki ljubitelji Neverjetnih. Svoje delo je na velikih platnih prvič videla tudi sinhronizacijska ekipa: Lotos Šparovec, Nina Valič, Damjana Golavšek, Martin Jelovšek in režiserka animiranega filma Neverjetni 2, Nina Kaludjerovič iz Studia Ritem. Program je povezovala Nina Igrutinovič iz Radia 1.

Pred ogledom filma so potekale delavnice Minicity, vsi obiskovalci so prejeli sladka in praktična darilca, na koncu pa skupaj s slovenskimi sinhronizatorji prerezali torto in zaželeli Neverjetnim 2 uspešno turnejo po slovenskih kinematografih, kamor se podajajo od četrtka, 14. junija naprej.

O animiranem filmu Neverjetni 2


V drugem delu se vloge obrnejo in tokrat pride na svoj račun mama Helena, oziroma Elastika, ki prevzame vlogo superjunakinje, da bi povrnila ugled Neverjetnim in zato oče Janez ostane doma in skrbi za družino. Oče sprva z lahko to prevzame nalogo in misli, da bo vsemu zlahka kos, le da bi Elastika spet povrnila ugled Neverjetnim. A seveda se izkaže, da trije otroci niso lahek zalogaj.
Tudi Elastika nima lahke naloge, saj se v novem delu prikaže nova grožnja, nov, še bolj sofisticiran nepridiprav, ki ima moč manipulacije z drugimi celo na daljavo. In ravno ta preizkušnja, premagati zahtevnega zlobneža, lahko vrne Neverjetne na položaj reševanja pred zlobneži. Pa bo Elastiki uspelo?

Nove dogodivščine najbolj neverjetne družine si boste lahko ogledali od četrtka, 14. junija naprej v kinih po Sloveniji, v distribuciji 2i Filma.

Nina Igrutinovič

Značke: film, kino

Članki iz rubrike