tanja dimitrievska alica Odkrito.si

Slovenska igralka kmalu ločena od hčere?

louis spencer Svet24.si

Lepi aristokrat je obnorel Britanke

yubari, meloni Svet24.si

FOTO: Neverjetno, rekordnih 25.000 evrov vredni ...

hrvaška, plaža Svet24.si

Na tej jadranski plaži boste za ležalnike in ...

Selena Gomez Najstnica.si

Taylor Swift se je na odru pridružila Selena ...

rebeka the biggest loser Njena.si

Preslepili Rebeko in jo izločili

zrnec ilijevski mediaspeed Njena.si

Partnerka Jurija Zrneca žaluje

zu
zu
0 12.02.2018 09:14:59

To pa je ATRAKCIJA! V Pjongčangu se je v središču pozornosti znašel SLOVENSKI NAVIJAČ, ki je navijal preoblečen v ... (foto)

Reuters
Deskarka Kaja Verdnik je svoje prve olimpijske igre pričakovano končala v kvalifikacijah snežnega žleba. Zasedla je 21. mesto, prehitela pa tri tekmovalke. V prvi vožnji je padla, tudi v drugi pa ni bila posebej prepričljiva.

"Čeprav nisem imela posebnih pričakovanj, sem nad sabo razočarana. Ne zaradi uvrstitve, ampak zaradi voženj. Na treningu mi je šlo precej bolje, tukaj pa me je malo izdala trema, vsega tega, kar se tukaj dogaja okoli mene enostavno nisem vajena. Nobena vožnja mi ni uspela, kot sem si zamislila. V prvi sem padla, zato sem bila v drugi še bolj nervozna," je po tekmi dejala deskarka, ki ni hotela tvegati zahtevnejših trikov: "Odpeljala sem svojo varno vožnjo, tako, ki jo res obvladam, a žal se mi tudi ta ni posrečila. Zahtevnejši in bolj tvegani triki bi mogoče prišli v poštev, če bi prvo vožnjo odpeljala optimalno."

medved pjongcang slovenija
Reuters

Za deskarko iz Griž, ki je imela v cilju tudi spodbudo od očeta, zaradi tega, ker je bil preoblečen v medveda je bil prava atrakcija za številne gledalce, so bile to najbrž prve in tudi zadnje olimpijske. "Doma bom še bolj premislila, a nagibam se k temu, da športne kariere ne bom nadaljevala. Nagibam se k šoli, zanima me študij dentalne medicine," je konec kariere napovedala mlada Štajerka.

verdnik
www.alesfevzer.com

V torek kvalifikacije v snežnem žlebu čakajo še Tima Kevina Ravnjaka in Tita Štanteta.

Članki iz rubrike