Mobilna verzija
marko potrč Odkrito.si

Planet TV spremenil šov The Biggest Loser

TANJA ZAGAR Svet24.si

FOTO: Takšna je Tanja Žagar po novem

denar, prihranki, varčevanje, evri, kalkulator Svet24.si

Prejemniki izredne in redne denarne socialne ...

Blaž Brodnjak Svet24.si

Skrivnostni sestanki pri Marjanu Šarcu

Selena Gomez Najstnica.si

Selena na jahti pokazala svoje telo v kopalkah

gregor Njena.si

Gledalci besni na produkcijo Planet TV

indira ekic Njena.si

Toliko se je Indira 'zredila' po koncu šova

ou
ou

V Stožicah se obeta neponovljiv božični in novoletni koncertni gala večer s Sarah Brightman

Pred nami je prvič v Sloveniji veliki božično-novoletni spektakel Royal Christmas Gala, ki ga boste lahko v živo doživeli 22. decembra ob 20. uri v dvorani Stožice.

Obeta se nam vrhunska produkcija s svetovno najbolj uspešno sopranistko Sarah Brightman, ki jo bodo spremljali – poleg simfoničnega orkestra – tudi v Sloveniji izjemno popularni Gregorian in kar trije tenoristi: svetovno priljubljeni grški tenorist Mario Frangoulis, ki se je zapisal v srca tisočih žensk po celem svetu in je najbolj znan po skladbi »Vincero, Perdero«, nato tenorist Fernando Varela, znan tudi iz slovite zasedbe Forte Tenors in kontra tenorist Narcis, dolgoletni pevec v zasedbi Gregorian.

Obeta se resnično veličasten božično novoletni koncertni spektakel z izvajalci svetovnega slovesa, ki so stalni gostje največjih in najeminentnejših svetovnih odrov, k veličastnosti tega enkratnega koncertnega večera pa bo prav gotovo pridonesla tudi svečana in razkošna oprema odra, vrhunski zvočni in svetlobni park, režisersko taktirko nad celotnim božanskim večerom pa nima nihče drug kot Anthony Van Laast, ki je znan kot koreograf, ki ustvarja predstave na West Endu in na Broadwayju. Poleg številnih del za odre, je sodeloval kot koreograf tudi pri filmih Mamma Mia! (2008) in Lepotica in zver (2017), sodeloval pa je tudi pri projektu Kate Bush iz leta 1979 »The Tour Of Life«. Vstopnice, ki so na voljo že od 29,00 EUR, so v prodaji na vseh pooblaščenih prodajnih mestih Eventima in na spletni strani www.eventim.si.

ROYAL CHRISTMAS GALA S SARAH BRIGHTMAN
V sklopu turneje Royal Christmas Gala, bo priznana mednarodna umetnica Sarah Brightman s svojimi glasbenimi gosti priredila svečani koncert. Ob spremljavi simfoničnega orkestra nam pripravlja širok spekter tradicionalnih božičnih pesmi in največjih uspešnic, kot sta »Amigos para siempre« in brezčasna »Time to Say Goodbye«, ki jo je pela skupaj z Andreo Bocellijem. V prekrasni scenografiji, podkrepljeni z mogočnim in slavnostnim – kot se za praznične dni spodobi – lučnim designom in zvočnim sistemom, boste lahko slišali najbolj znane božične pesmi v izvedbi omenjenih izvajalcev, podkrepljenih s simfoničnim orkestrom in skupino, kot tudi največje uspešnice izvajalcev v prav posebnih, slavnostnih izvedbah. Da bo dogodek še bolj bogat in poln presenečenj, se bodo izvajalci predstavili v solističnih izvedbah pesmi, kot tudi v presenetljivih duetih in skupnih pevskih nastopih in vam tako premierno pričarali res vrhunsko božično presenečenje. Tako boste deležni najlepših božičnih pesmi, številnih najlepših klasičnih pesmi in mnogih popularnih pesmi, vse to pa vam bo pričaralo nepozaben in enkraten večer letošnjega Božiča in vas popeljalo na prekrasno pot v prehod v novo leto 2018.

Značke: glasba , koncert