gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ou
ou
0 15.12.2017 10:39:53

Unitur – družini prijazno podjetje

Podjetje Unitur je prejelo osnovni certifikat Družini prijazno podjetje.

V Uniturju, opogumljeni z neponovljivo naravo ter številnimi možnostmi za šport, rekreacijo, zdravje in dobro počutje, ohranjamo zdrav in aktiven življenjski slog gostov in zaposlenih na Rogli in v Termah Zreče. 

Poleg edinstvene povezave srednjegorskega športnega centra Rogla in termalnega zdravilišča Terme Zreče ostajajo naša konkurenčna prednost tudi strokovni, gostoljubni in pripadni zaposleni, ki s svojim profesionalnim in osebnim napredkom, povečujejo zadovoljstvo gostov in krepijo ugled podjetja.

Na svečani podelitvi se je podjetje Unitur s centroma Rogla in Terme Zreče vpisalo na seznam podjetij, ki so ponosni nosilci osnovnega certifikata Družini prijazno podjetje.

Certifikat Družini prijazno podjetje je družbeno odgovoren princip sodelovanja z zaposlenimi in je edini tovrstni certifikat v Sloveniji. V postopek certificiranja se je v zadnjih desetih letih vključilo več 240 slovenskih podjetij in organizacij, ki skupaj zaposlujejo okoli 80.000 zaposlenih.

Certifikat Družini prijazno podjetje je dejansko svetovalno-revizorski postopek, ki upravljanja sodelovanje z zaposlenimi, s poudarkom na usklajevanju poklicnega in zasebnega življenja. Zagotavlja pozitivne učinke, ki segajo preko usklajevanja poklicnega in zasebnega življenja, ter se odražajo kot konkurenčna prednost s pozitivnimi ekonomskimi učinki za podjetje ter dolgoročne učinke za družbo.

»Družini prijazni« ukrepi izboljšujejo izkoristek vlaganja v kadre, pridobivanje in zadrževanje najboljših kadrov, pripadnost zaposlenih podjetju, krivuljo učenja in produktivnost, organizacijsko kulturo ter sodelovanje med zaposlenimi in vodstvom. Hkrati pa le-ti zmanjšujejo fluktuacijo kadrov, bolniške odsotnosti, odsotnost zaradi nege otrok, število nesreč, povezanih z delom ter stres, mobing in izgorelost.

V Uniturju bomo v tri letnem obdobju do podelitve polnega certifikata implementirali deset ukrepov, ki smo jih izbrali kot tiste, s katerimi bomo prispevali k lažjemu usklajevanju poklicnega in zasebnega življenja zaposlenih, krepili pripadnost in motiviranost, dvigovali zaupanje v podjetje ter ustvarjali inovativno delovno okolje.

druzini prijazno-osnovni brez

Članki iz rubrike