Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

ou
ou
0 09.10.2017 15:15:09

Jesensko-zimska kolekcija adidas Terrex Agravic za brezmejne športne aktivnosti na prostem

Jesensko-zimska kolekcija adidas Terrex Agravic s sabo prinaša neomejene možnosti za uspešne treninge in aktivno preživljanje prostega časa na prostem.
V novi kolekciji adidas Terrex najbolj izstopata dva izdelka, čevlji Agravic GTX in jakna Agravic Alpha Hooded Shield, ki sta izdelana s pomočjo nepremagljive adidasove tehnologije. Jakna, ki jo lahko pospravite kar v žep, je prepričala z izjemno lahkotnostjo in nepremagljivo zaščito. Stabilni športni copati pa omogočajo osvajanje strmih gorskih poti tudi v jesenskih ter zimskih dneh.

Jesensko-zimska kolekcija adidas Terrex Agravic s sabo prinaša neomejene možnosti za uspešne treninge in aktivno preživljanje prostega časa na prostem. V novi kolekciji prednjačita dva inovativna adidasova izdelka, čevlji adidas Agravic GTX in jakna Agravic Alpha Hooded Shield, ki sta že navdušila tudi naše outdoor entuziaste.

cevlji
Lahki, hitri in stabilni športni copati Terrex Agravic GTX za tek po brezpotjih pa s tehnologijo adidas BOOST.

Jakna Terrex Agravic Alpha Hooded Shield varuje pred hudim mrazom in hkrati omogoča, da se jo enostavno pospravi v velikost žepa. Hibridni dizajn in izdelava namreč presegata zaščito povprečne vetrovke, hkrati pa jakni podarjata lahkotnost. Aktivna izolacija Polartec Alpha vzdržuje telesno temperaturo ter zagotavlja toploto in suhost, medtem ko zračna ter raztegljiva tkanina Pertex Quantum brez dodatne teže ščiti pred vremenom in zagotavlja optimalno gibanje ter odpornost proti vetru. Kapuco jakne Agravic Alpha Hooded Shield preprosto pospravite v integriran žep, v primeru spremembe vremena pa jo enostavno izvlečete, kar prinaša največjo možno pripravljenost, ne glede na vremenske razmere. Vsestranskost jakne tako omogoča uspešno soočenje z vsakim izzivom in maksimalno osredotočenost na končni cilj.

jakna2
V novi kolekciji prednjačita dva inovativna adidasova izdelka, čevlji adidas Agravic GTX in jakna Agravic Alpha Hooded Shield

Lahki, hitri in stabilni športni copati Terrex Agravic GTX za tek po brezpotjih pa s tehnologijo adidas BOOST zagotavljajo neverjeten povratek energije. Vodotesne in zračne membrane GORE-TEX stopala ohranjajo suha, nov Continentalov gumijast podplat s popolnim prilagajanjem suhim in mokrim podlagam pa je zasnovan tako, da prenese povratne udarce ter omogoča večjo dinamiko pri gibanju. Z novimi športnimi copati Agravic GTX se športniki lahko prepustijo trenutku, svoje pomanjkljivosti spremenijo v prednosti in živijo brez omejitev.

Novo kolekcijo so že preizkusili številni slovenski mladi posamezniki in posameznice, ki so navdušenci nad osvajanjem vrhov in drugimi aktivnostmi na prostem.

Galerija
Značke: adidas, šport

Članki iz rubrike