favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

ou
ou
0 10.04.2017 15:38:34

Pridruži se enemu največjih gorskih izzivov doslej! (video)

Projekt bo združil pohodnike, plezalce, alpiniste in adrenalinske športnike iz Zahodne Evrope
Le dva meseca nas ločita od enega največjih gorskih izzivov, ki bo pohodnike, plezalce, alpiniste in adrenalinske športnike združil z eno misijo. V okviru adidasovega projekta TERREX Mountain Project bo imelo 30 udeležencev od 2. do 6. julija 2017 priložnost načrtovati in uresničiti gorsko pustolovščino po lastni ideji. Pohitite, prijave se odprejo že 10. aprila!

Pravila igre so povsem preprosta: 15 ekip z različnimi izhodiščnimi točkami in enim skupnim ciljem, do katerega vodi tisoč možnosti. Udeleženci projekta TERREX Mountain boste imeli s pomočjo gorskega vodnika, ki bo hkrati član ekipe in trener, priložnost ustvariti unikatno štiridnevno turo do končne točke, ki jo predstavlja Rifugio Re Alberto v srcu gorske verige Rosengarten v Dolomitih. Se sliši razburljivo? Bodite drzni in kreirajte svojo pustolovščino - za podvig potrebujete le dovolj poguma, skupinski duh, štiri proste dni in opremo za dogodivščine na prostem, čaka pa vas nora ekipa, lastno štartno izhodišče, skupen cilj in nepozabno gorsko doživetje!

pustolovscina
Bodite drzni in kreirajte svojo pustolovščino

V projektu TERREX Mountain boste svoje mesto našli vsi ambiciozni gorski športniki - ustvarjalci, ki na prostem in izven uhojenih poti iščete nove mejnike! V sklopu neprekosljivega izziva pa vas bo družila še zabava, nepredstavljiv skupinski duh ter seveda sestavna elementa gorskih pohodov: individualno načrtovanje potovanj in orientacija.

Osrednja ideja za adrenalinski projekt izhaja iz vse bolj prisotne želje po edinstvenih športnih podvigih, ki nas ženejo dlje. TERREX Mountain, zasnovan in prvič izveden v letu 2015, je nastal pod okriljem adidas TERREX, in sicer v sodelovanju z gorskimi vodniki Guidom Unterwurzacherjem, Tonijem Moßhammerjem, Matthiasom Wurzerjem in Vittoriom Messinijeem. Hkrati pa je izziv prav poseben preizkus tudi za adidas! S tekaškim čevljem TERREX Agravic Speed in izjemno vsestranskim jopičem TERREX Agravic Alpha bo namreč adidas TERREX na dogodku ponudil inovativna in originalna vrhunca svoje kolekcije pomlad/poletje 2017. Kosi so izredno lahki in večfunkcionalni, ustvarjeni, da gorskim športnikom omogočajo kar najboljše osebne rezultate. Namenjeni so vsem, ki želijo v gorskih športih stopati po svoji poti in določati lastne izzive.

Dogodek se bo odvijal od 2. do 6. julija v italijanskih Dolomitih. Prijave bodo odprte od 10. aprila do 7. maja 2017 na povezavi www.terrexmountainproject.si
Projekt TERREX Mountain podpirata partnerja TERREX Bergführer Kals’ in Bergsteigerschule Zugspitze, ki se bosta julija skupaj s 30 udeleženci odpravila v Rifugio Re Alberto.

Značke: adidas, tek, izziv

Članki iz rubrike