franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

ou
ou
0 09.04.2017 15:59:00

Kljub poostrenemu nadzoru na meji mednarodni vlaki med Slovenijo in Hrvaško brez zamud

Policija poostreno nadzoruje mejne prehode med Slovenijo in Hrvaško.

Delo policistov na vlakih je ustrezno usklajeno s Slovenskimi železnicami zato mednarodni vlaki med slovenijo in Hrvaško, s katerimi je mogoče potovati tudi v Srbijo in na Madžarsko, vozijo neovirano, brez zamud. Prav tako zaradi poostrenega nadzora ni zamud v maloobmejnem železniškem prometu. Na Slovenskih železnicah tudi v prihodnjih dneh zaradi nadzora na mejnih prehodih ne pričakovati zamud.

Med Ljubljano in Zagrebom vsak dan vozijo štirje direktni vlaki, med Mariborom in Zagrebom pa vozita dva direktna vlaka. Med Ljubljano in Reko oziroma Opatijo ter med Ljubljano in Puljem vozita po dva vlaka na dan. Potniki, ki potujejo med Ljubljano in Puljem morajo za zdaj prestopiti v Divači in v Buzetu, med prvomajskimi prazniki pa bo med krajema vozil še dodatni direktni vlak. V maloobmejnem prometu med Rogatcem in Djurmancem na Hrvaškem, vozijo trije vlaki na dan.  Omenjeni vlaki imajo tudi povezave do Zaboka in Zagreba.



Na Hrvaško že za 9 evrov
Za 9 evrov se lahko zapeljete iz Ljubljane ali Celja v Zagreb, za 12 evrov pa iz Maribora v Zagreb. 9 evrov stane tudi vozovnica iz Ljubljane v Reko oziroma v Opatijo. Povratno potovanje med Ljubljano in Puljem stane 29 evrov.
Pri potovanju z vlakom med Slovenijo in Hrvaško lahko koristite tudi številne druge popuste. Za družine je najboljša izbira vozovnica CITY STAR. Z nakupom omenjene vozovnice za povratno potovanje bodo otroci in mladi do šestega do petnajstega leta, ki potujejo s starši, starimi starši ali skrbniki, potovali brezplačno.

Članki iz rubrike