IMG-20240429-WA0004 Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
4 28.11.2016 07:30:47

Vijolično srce za socialno stisko

Drago Wernig - TAKA
Najzvestejši navijači Maribora so pokazali, da jih ne smemo gledati samo v luči navijačev na tribunah, ampak, da tudi pomagajo ljudem v stiski.

Na južni ploščadi pred Ljudskim vrtom stoji stojnica, kjer zbirajo hrano in nujne gospodinjske pripomočke. Viole so že tradicionalno začele z dobrodelno akcijo zbiranja hrane. "To želimo letos narediti še bolj odmevno in s tem zbrati še več živil za pomoči potrebne občane," so za maribor24.si povedale Viole. "Vse več ljudi se obrača na pomoč k različnim organizacijam, saj sami več ne zmorejo dostojno živeti," so še dodali mariborski navijači. Akcija zbiranja hrane tako poteka pred zadnjimi tremi domačimi tekmami v tem koledarskem letu. Z odzivom v prvem zbiranju so več kot zadovoljni. Akcijo so podprli tudi igralci kluba, ki so obiskali stojnico in darovali hrano. "Na tem mestu se zahvaljujemo vsem, ki so in tisti, ki še bodo darovali in na ta način našim pomagali someščanom. Zahvaljujemo se tudi NK Maribor za določeno organizacijsko pomoč pri izvedbi akcije," so povedale Viole, ki s takimi potezami kažejo, da jih ne smemo soditi le po nekaterih incidentih na tribunah.
Kdor želi pomagati, lahko to stori še v sredo, 30. novembra, pred tekmo s Koprom in v soboto, 3. decembra, pred tekmo z Rudarjem. Stojnica bo odprta od 18.15 do 20. ure na južni ploščadi.

Značke: nk-maribor, viole

Članki iz rubrike