mateja logar, janez poklukar Svet24.si

Najprej sledi nočno zapiranje lokalov? To so ...

zdravko pocivalsek bobo (3) Svet24.si

Minister Počivalšek je omenil "lockdown"

alenka bratusek bobo Svet24.si

Poslanci spregovorili o sanaciji bank in se ob tem...

le pen jansa tw Reporter.si

Janša se je srečal s »sovražnico EU« Marine ...

98b5b6f92a9f3beeb7d1822596bef985 Necenzurirano

Matoz in Snežič skupaj po zemljišča na Obali

maria-arko Njena.si

Mariina zamolčana plat zgodbe v šovu Kmetija

doncic re 1 Ekipa24.si

AKCIJA VEČERA! Dončić podal sebi, nato ...

gf
gf
0 17.11.2016 19:53:40

SENSATION: Moskovski cirkus na ledu Natalije Abramove

Svetovno znani in edinstveni moskovski cirkus J. Nikulina na Cvetnem bulevarju predstavlja: "Moskovski cirkus na ledu" Natalije Abramove.

Podarite svojim otrokom pravljico: prvič v zgodovini Slovenije svetovno priznani Moskovski cirkus na ledu Natalije Abramove v petih slovenskih mestih s pravljično predstavo >>SENSATION<< od 9.decembra do 13. decembra 2016.

Od 9. decembra do 26. januarja 2017 se bo legendarni Moskovski cirkus na ledu podal na slavnostno evropsko turnejo z imenom "SENSATION" 9. decembra se bo predstava premierno odvrtela v Ljubljani (ob 19.00), ponovila pa se bo 10. decembra v Celju (ob 18.30), 11. decembra v Kopru (ob 16.00), 12. decembra (ob 18.30) Mariboru in 13. decembra (ob 18.30) v Novi Gorici.


Tako boste lahko svojim otrokom in sebi privoščili pravo čarobno pravljično predbožično in prednovoletno predstavo, ki jo znajo pripraviti le vrhunski ruski umetniki.


Fantastična cirkuška uprizoritev bo tudi tokrat pripravljena s povsem novimi, pisanimi kostumi, čarobnimi posebnimi učinki in triki na ledu z vrtoglavo dinamiko – vse to in še več vam bo pričaralo nepozabno predstavo. Neverjetno je tudi to, da bodo v drsalkah nastopili tudi vrvohodci in akrobati! V dveh urah boste doživeli vrtoglavo ekstravaganco, avtentično cirkuško umetnost in vrhunsko glasbeno ter svetlobno predstavo, ki bodo vas in vaše otroke povsem očarali v teh predprazničnih decembrskih večerih.

Moskovski cirkus na ledu je leta 1964 ustanovil A.G. Arnold, eden od najbolj priznanih cirkuških režiserjev svojega časa. Tako drznih in originalnih idej ne bi mogli oživeti brez njegovih izkušenj iz cirkusa, filma, glasbenih nastopov, baleta na ledu in iz estrade, kot tudi ne brez sodelovanja najboljših baletnih koreografov, slikarjev, cirkuških umetnikov in skladateljev. Zasedba nastopa že več kot 50 let, in v teh letih je navdušila več kot 200 milijonov gledalcev v več kot 50-ih državah po celem svetu. Vsi vaši najljubši in nikoli videni cirkuški triki bodo pred vami zaradi svoje izjemne dinamike zaživeli v čisto novi magični podobi takoj, ko boste na in nad ledom zagledali žonglerje, akrobate in klovne na drsalkah. Moskovski cirkus na ledu še danes velja za pionirja nove zvrsti cirkusa, kjer neutrudno vodi in postavlja nove standarde svojim sledilcem.

Potopite se v čarobno predstavo ekstravagance cirkusa, ki jo bodo za vas pripravili najboljši ruski cirkuški umetniki, okrepljeno z vrhunsko razsvetljavo in ozvočenjem.


Podarite sebi in svojim otrokom prekrasno predpraznično razpoloženje in prečudovito izkušnjo!

Značke: sensation, cirkus, tivoli

Članki iz rubrike