Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
pr
pr
01.06.2016 00:42:03
Deli članek:

Pravila nagradne igre adidas

Sodelujte v nagradni igri in osvoji kopačke adidas X16.1 FG in postani neustavljiv.

V nagradni igri, ki traja od 1. do 16. junija 2016, bomo med vsemi prejetimi izpolnjenimi kuponi, na katerih bo pravilni odgovor, izžrebali tri nagrajence.

Žrebanje poteka naključno. Žrebanje komisija izvede v petek, 17. junija 2016 na sedežu družbe Salomon, d.o.o. Ljubljana - na uredništvu športnega dnevnika EkipaSN, Papirniški trg 17, 1260 Ljubljana – Polje.

Podelili bomo nagrado: 3 pare kopačk adidas X16.1 FG in postani neustavljiv.

Nagrade niso prenosljive ali izplačljive. Na žrebanju bomo upoštevali vse tiste kupone, na katerih bodo pravilni odgovori na nagradno vprašanje, ki je navedeno v tiskani izdaji Ekipe SN.

Upoštevali bomo vse kupone, ki bodo prispeli do vključno petka, 17. junija 2016 do 12. ure.

Pogoj za sodelovanje je strinjanje s pravili nagradne igre. Razume se, da se s sodelovanjem v nagradni igri sodelujoči strinja s pogoji sodelovanja.

Rezultati žrebanja so dokončni, pritožba ni možna. Nagrajenec je po zakonu o dohodnini davčni zavezanec, zato je pred prevzemom nagrade dolžan sporočiti davčno številko. Akontacijo dohodnine v predpisani višini nosi nagrajenec. Nagrade niso prenosljive ali izplačljive.

S sodelovanjem v nagradni igri udeleženci soglašajo z zgoraj navedenimi pravili. Podjetje Salomon, d.o.o., Ljubljana ne odgovarja za morebitne napake v tisku in kvaliteto nagrad.

V nagradnem natečaju ne smejo sodelovati zaposleni v podjetju Salomon d.o.o., Ljubljana in njihovi najožji družinski člani.