Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
oglasno sporočilo
oglasno sporočilo
30.12.2015 13:37:51
Deli članek:

Zimsko znižanje cen v Intersportu

Intersport

V ponedeljek, 4. januarja 2016, se bo v prodajalnah Intersport po Sloveniji pričelo tradicionalno zimsko znižanje cen oblačil, obutve in opreme.

Intersport je znižal cene širokega nabora sezonskih izdelkov za šport in prosti čas za 30 %, 40 % in 50 %, nekatere tudi za 70 %.

V Intersport-ih po Sloveniji boste lahko izbirali med več kot 60.000 izdelki za smučanje, pohodništvo, tek, ekipne športe, fitnes vadbo, prosti čas, ... , ki so sedaj, na vrhuncu zimske nakupovalne sezone, na voljo po posebej ugodnih cenah.

NA SPLETU ŽE SEDAJ
Če bi se raje izognili običajni gneči ob pričetku znižanj ali pa bi nakup radi opravili hitro in udobno, lahko na www.intersport.si že od danes naprej nakupujete ugodneje.

Zimsko znižanje se je v spletni trgovini Intersport namreč pričelo z današnjim dnem.

NOVA PRODAJALNA V ZAGREBU
Zagreb je dobil že peto prodajalno Intersport, ki je vrata odprla v nakupovalnem središču Garden Mall. Kakovostno športno opremo in Intersportove ekskluzivne ponudbe pa boste odslej našli tudi v novi prodajalni v Vukovarju. In še skok v Beograd, kjer je vrata odprla prodajalna Intersport Zemun, ki je že 101. prodajalna skupine Intersport ISI d.o.o., ki vodi maloprodajno mrežo Intersport v Sloveniji, na Hrvaškem, v Srbiji, Črni Gori, Bosni in Hercegovini, Albaniji, Makedoniji in na Kosovu.

V raziskavi družbe Icertias za slovensko tržišče, ki je potekala v letošnjem letu, so slovenski kupci v kategoriji trgovin s športnimi oblačili, obutvijo in opremo izbrali INTERSPORT kot trgovino, ki na slovenskem trgu nudi najvišjo raven uporabniške izkušnje.

S strani stroke oz. članov Strokovnega sveta Superbrands Slovenija 2015/16 pa si je Intersport prislužil nagrado Superbrands, v okviru katere strokovnjaki znamko ocenjujejo po kriterijih zanesljivosti, kakovosti, razlikovanja in emotivnega učinka.

USPEŠNO LETO
Za nami je uspešno leto, ki ga zaključujemo z rastjo in z utrditvijo našega položaja.

Kot pravi naš slogan, prinašamo šport ljudem. Te preproste besede utelešajo filozofijo znamke Intersport: bolj kot v čem uživate, bolj pogosto in raje boste to počeli. Naša naloga pri tem je, da vam omogočimo nakup opreme, ki vam zagotavlja maksimalno zadovoljstvo.

Intersport

Intersport