Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
20.12.2015 08:45:24
Deli članek:

Si želite podpisane košarkarske copate Kobeja Bryanta? (FOTO)

vszi

Priljubljena košarkar se po letošnji sezoni poslavlja od profesionalne košarke in mesta, kjer je preživel celotno kariero. A za navijače ima pred tem še eno presenečenje.

Si želite novo izdajo košarkarskih copatov Kobeja Bryanta? Nič lažjega. Le najti jih boste morali. V okviru poslovilne turneje in v sodelovanju s priznanim proizvajalcem športne obutve, se je Kobe Bryant odločil, da bo 20 podpisanih izvodov svojih novih košarkarski copatov podaril navijačem.

A z dodatnim izzivom. 'Črna mamba' je dejal, da bo 20 parov skril po svetu. Do njih pa bodo prišli tisti najhitrejši in najbolj vztrajni. Poskrbel bo za namige, kje se skrivajo 'njegove lepotice'.

"Vprašanja bodo veljala kot namigi," je dejal Kobe ob predstavitvi nove obutve. "Nekatera bodo standardna, iz moje mladosti. Druga pa bodo povezana z inovacijami. Pomembno je, da sodelujoči razumejo izdelek," je še dejal 37-letni zvezdnik lige NBA.

Začetek lova na športno obutev se bo začel 22. decembra, nekaj več kot dva tedna pred uradnim izidom v trgovinah proizvajalca.

Galerija