zoopark-rožman Svet24.si

FOTO: Živalski vrt Rožman zaradi inšpekcije ...

angelček Svet24.si

To lahko pomeni, da ste zemeljski angel

dars Necenzurirano

Ne Dars, Kolektor bo odločil, za koliko milijonov...

cvikl legan xx Reporter.si

Milan Cvikl o obtožbah Jerce Legan: Prešla je ...

pogacar Ekipa24.si

Nepričakovana sprememba! Pogačar ne bo branil ...

Arnold Schwarzenegger ni mogel ustaviti avta. Kolesarka ga je presenetila Odkrito.si

Z avtomobilom zbil kolesarko!

Tina Robnik Ekipa24.si

Nova slaba novica z belih strmin! Slovenska ...

nu
nu
2 11.12.2020 02:43:14

EKIPINI FANTASY NASVETI: Pred 17. krogom pozor na TE TRI NOGOMETAŠE!

alesfevzer.com

Đorđe Ivanović (Olimpija) – 9,5 mio €, vezist
V dozdajšnjem delu sezone je Đorđe Ivanović s 104 točkami z naskokom najboljši nogometaš v fantasyju. Drugouvrščeni Dare Vršič je zbral 86 točk, tretji Nardin Mulahusejnović 80. Srbski nogometaš je doslej na svoj konto vpisal osem zadetkov, dodal je še štiri asistence, hkrati je prejel tudi 16 bonus točk. V tem krogu je srbski nogometaš zagotovo ena boljših izbir za kapetanski trak. Olimpija namreč na domačem igrišču gosti daleč najslabšo gostujočo ekipo lige, Tabor. Ivanović, na fantasyju vezist, praktično od začetka sezone pri Olimpiji igra v konici napada, kar je seveda garancija za nekaj dodatnih točk (dodatna točka za gol in točka za 'clean sheet').

ivanovic
alesfevzer.com
Andres Vombergar (Olimpija) – 10 mio €, napadalec
Ob klubskem soigralcu Đorđeju Ivanoviću zagotovo druga izmed bolj popularnih izbir za kapetanski trak. Razlog je enak kot pri Srbu: Olimpija bo na domačem igrišču gostila Tabor, ki je v gosteh v letošnji sezoni katastrofalen. Vombergar je v zadnjem času v boljši strelski formi kot Ivanović, na zadnjih osmih tekmah je v polno meril šestkrat, temu je dodal še eno asistenco. Robustni napadalec bi lahko svojo strelsko formo nadaljeval tudi proti klubu, ki je v gosteh na sedmih tekmah zbrala zgolj eno samo točko in prejela 13 golov.

andres vombergar olimpija
Jurij Kodrun
Aljoša Matko (Maribor) – 8,5 mio €, napadalec
Zgolj 8,5 milijonov evrov za strelski stroj? Sliši se kot kupčija, kajne? A zgolj, če se bo Mauro Camoranesi odločil, da več priložnosti ponudi mlademu slovenskemu reprezentantu, ki je v tej sezoni v zgolj 532 minutah, ki jih je zbral na zelenici, zabil šest zadetkov, s čimer je skupaj z Rokom Kronavetrom najboljši strelec ekipe. V zadnjem krogu proti Gorici je v polno meril dvakrat, znašel pa se je še v dveh odličnih priložnostih, ki ju je zapravil. V tem trenutku je Matko zagotovo najbolj nevaren nogometaš Maribora. Bo proti Kopru dobil priložnost? Nazadnje, ko je zabil dva gola Celju, je na naslednjih dveh tekmah začel na klopi za rezervne nogometaše. Če bo tokrat začel, bo brez dvoma prišel v priložnost, da zabije gol ali dva Koprčanov. In za 8,5 milijonov evrov bi se morda splačalo tvegati, kajti tudi če začne na klopi in pride v igro v nadaljevanju, je Matko sposoben doseči gol ali dva …

aljosa matko maribor gw
Grega Wernig

Značke: fantasy, nasveti