hrvaška, hitri test, testiranje Svet24.si

Kako do hitrega testa na Hrvaškem in kakšne so ...

navadni gož, pulj, kokošnjak Svet24.si

VIDEO: Gasilci v Pulju iz kurnika odvlekli kače

tonin tank blato Reporter.si

Vlada se gre trumpovski kulturni boj, Matej Tonin ...

plaža Svet24.si

Opozorilo za dopustnike na Hrvaškem! Vlada ...

20170520-00780986 Necenzurirano

Janševih 28 let na čelu SDS je evropski rekord

tin-vodopivec, urška-majdič Odkrito.si

TIN VODOPIVEC IN URŠKA MAJDIČ: pripravljata ...

Branko Jovanović Vunjak - Brendi Njena.si

Pred desetimi leti se je za vedno poslovil Brendi

pr
pr
0 24.05.2021 15:13:04

Zaključek lige Nova KBM v pričakovanju vrhunske košarke!

Martin Metelko
V sredo se začenja finalna serija državnega prvenstva.

Potem ko so s Košarkarsko zvezo Slovenije poglobili sodelovanje in je Nova KBM postala tudi sponzor moške A-reprezentance, so na novinarski konferenci v prostorih Nove KBM pred prvo tekmo finalne serije pričakovanja strnili oba trenerja in kapetana finalnih ekip. S podporo športu, kulturi in drugim pomembnim področjem bivanja in ustvarjanja v Novi KBM uresničujejo strategijo družbene odgovornosti ter prispevajo k razvoju in dvigu kvalitete bivanja tako v lokalnem kot nacionalnem okolju.

"V Novi KBM smo izjemno veseli in ponosni, da je Liga Nova KBM uspešno in varno prišla do finalne faze, kjer se utrip vrača tudi na tribune. Nadomestka za zvok odboja žoge na košarkarskem parketu v dvorani in pa vzdušje, ki ga lahko ustvarijo navijači, pač ni. Upamo, da bo finalna serija pripomogla k dodatni izpostavitvi košarke, obema ekipama pa želimo finale brez poškodb in vrhunsko košarko. Prepričan sem, da bomo navijači in partnerji Košarkarske zveze Slovenije uživali v predstavah igralcev," je povedal direktor Sektorja marketinga in komuniciranja v Novi KBM Jure Bračko.

V Novi KBM pri športnem udejstvovanju ne podpirajo samo profesionalnih združenj, klubov in posameznikov, ampak v okviru bančnega športnega društva podpirajo tudi svoje zaposlene, s posebnimi ponudbami pa zdrav način življenja spodbujajo tudi med njihovimi strankami. Zdravje je v banki visoko cenjena vrednota, sponzorstva in donacije usmerjajo v tiste projekte, dejavnosti in aktivnosti, ki podpirajo strateške usmeritve in poslovne cilje.

Značke: liga-nova-kbm, kzs

Članki iz rubrike