Joži Lesiček-glavna Nova Dobra karma

Ljubezen po domače: Joži iskreno o tem, kaj se ...

Mario1 -Foto-Adrijan Pregelj Svet24.si

Mario: »Smo trdoživi, prilagodljivi in ...

dominik strakl Reporter.si

Žan Mahnič dobil naslednika na vrhu podmladka ...

janez janša Svet24.si

Janša: Najkasneje v sredo bo prišlo do sprememb,...

šola, koronavirus, šolstvo, učenje Necenzurirano

Dragi mladi, krivi smo. Odrasli. #kolumna

raiven Odkrito.si

Bi prepoznali to nenaličeno slovensko glasbenico?

josipa-karimović Njena.si

Srečno zaljubljena, a še vedno prodaja gole ...

STA
STA
0 15.12.2020 22:01:23

Ledita še drugič premagala Mariborčanke

V zaostali tekmi 5. kroga 1. SKL so košarkarice Jasmina Sporta Ledite premagale Mariborčanke z 78:58 in tako še drugič v štirih dneh zmagale v medsebojni tekmi. V petek so v tekmi 12. kroga Mariborčanke izgubile s 65:81.

Mariborčankam se tokrat domači ekipi ni uspelo oddolžiti za petkov poraz. V prvem polčasu sta bili ekipi zelo izenačeni. Mariborčanke so v drugi četrtini odigrale zelo dobro in na polčas celo odšle z minimalno prednostjo. Tudi v tretji četrtini sta bili ekipi poravnani in obetala se je zelo napeta končnica. V zadnji četrtini pa je sledila napadalna eksplozija Domžalčank, ki so v tem delu igre dosegle kar 30 točk, Mariborčanke pa jim niso mogle več slediti. Domžalčanke so močno prevladovale v bitki pod košema, saj je bilo razmerje skokov kar 65:32.

Pri Domžalčankah je bila standardno najboljša strelka Urša Žibert, ki je dosegla 25 točk, Lara Kozina Bubnič pa je 18 točkam dodala tudi 13 skokov. Pri ekipi Maribora sta bili najboljši strelki Merisa Dautović, ki je dosegla 23 točk in uspešno skočila enajstkrat, Tiana Meglič Šteharnik pa je prispevala 11 točk.

Značke: košarka, dp

Članki iz rubrike