peter-prevc-mina-lavtizar_m24 Odkrito.si

Peter Prevc o slovesu od družine in obžalovanju

horoskop_astro_napoved Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 25. marca

Retrogradni Merkur Petisvet.si

Marsikaj se bo končalo, želje se bodo ...

družina čebokli Svet24.si

Kako sta Nataša in Tomaž končno postala starša

kraljica elizabeta, velika britanija, združeno kraljestvo, zastava Svet24.si

Kaj se bo zgodilo, ko bo umrla britanska kraljica ...

vichy bff, prijateljstvo Njena.si

Zahvali se svoji BFF in ji podari darilo!

leonida55 Njena.si

V resnici lepotica s težko preteklostjo?

nu
nu
0 25.12.2018 20:20:24

HUDE OBTOŽBE! Če bi bila FRANCIJA ALI ŠPANIJA, se ne bi pometlo pod preprogo! Slovenijo so ...

Legendarni Boštjan Nachbar je z vso silo udaril po Mednarodni košarkarski zvezi.

V intervjuju za Žurnal je spregovoril o široki paleti tem, ob tem pa se dotaknil neuvrstitve Slovenije na svetovno prvenstvo v vlogi evropske prvakinje - jasno, zaradi absurdnega sistema kvalifikacij, zaradi katerega svetovno prvenstvo - med drugim - ne bo videlo Luke Dončića in Gorana Dragića. Nachbar je prepričan, da se stvari ne bi končale tako, če bi se kaj takega zgodilo kakšni večji, močnejši in bogatejši državi, ki bi bila v podobni vlogi. 

"To je porazno. Če bi bila to Francija ali Španija, se ne bi tako mirno pometlo pod preprogo. Slovenijo so vsi odmislili. Z igralci se pogovarjamo o tej temi. Zaenkrat bi se bilo nesmiselno šopiriti brez konkretnega dogovora z igralci in Evroligo. Mi imamo kompetence za dogovor z Evroligo, torej ne morem vkorakati na Mednarodno košarkarko zvezo in jim deliti lekcije. To ni naš namen. Ko bo prišel pravi trenutek, verjamem, da bodo igralci povedali svoje mnenje," je poudaril. 

Nachbar je seveda direktor sindikata igralcev Evrolige in je govoil tudi s tega položaja. "Tudi jaz si tega želim, vendar se stvari v košarki ne zgodijo čez noč. Vse je dobro premišljeno in vsaka stvar zahteva veliko pogajanj. Kot igralec si navajen na hitre spremembe, v svetu košarkarskega posla pa je precej drugače," je še dejal v intervjuju, ki si ga v celoti lahko preberete na tej povezavi.  Članki iz rubrike