902746_105-uta-sd Svet24.si

Odvetnica o parkirnem kaosu v Idriji: Vse kazni so...

nadangel metatron Svet24.si

Posebej za vas spreobrača vaš čas nadangel ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Bo nova vila Joca Pečečnika na vodik? Eden ...

acun ilicali maribor af Ekipa24.si

Turški milijonar je bil navdušen! Ljudski vrt ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Poroka na prvi pogled: Ozadje Andrejeve ...

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

nu
nu
1 25.12.2018 12:56:45

PREBERITE TOLE! Barkley naj PRIZNA ZMOTO, LUka Dončić lahko postane kot MICHAEL JORDAN!

Slovenska legenda Peter Vilfan kot vedno brez dlake na jeziku.

"Vsi so rekli, da bodo tekmeci, sploh temnopolti, igrali tako agresivno obrambo, da ne bo mogel pokazati svojih kakovosti. Toda, kaj se zdaj dogaja? Oni ne vedo, kako ga pokriti! Če pride blizu, gre mimo, ta njegov prvi korak je namreč tako dober, da jih pušča za seboj. Ko gre v prodor, ima pet ali šest različnih rešitev, ki jih niti ne dojemajo. Ob tem ima še step-back trojko. V očeh nasprotnikov vidim strah, spoštovanje ...," je Vilan v pogovoru za MMC povedal o Luki Dončiću. 

Ob tem pa je nekdanji odlični košarkar in zdaj odlični komentator zbodel Charlesa Barkleyja, ki je kot eden redkih Dončića že večkrat kritiziral. "Še čakam, da bo Charles Barkley rekel, da se je zmotil. Izjavil je, da liga, v kateri je neki 18-letnik MVP, ni resna liga. Seveda Barkley očitno ni spremljal Evrolige, je pa človek, ki vedno pove, kaj misli." In čakanje se nadaljuje, kajti Barkley je ravno v the dneh dejal, da Dončić blesti le z enim načinom igre in da drugega nima.

No, Vilfan pa meni, da ima izjemen potencial. Tako na igrišču kot predvsem v tržnem smislu. "Pred kratkim sem bral, da je po nekih ocenah Luka tržno najbolj perspektiven športnik na svetu. Če bo tako nadaljeval, bo tržno zanimiv kot Michael Jordan, ki še danes živi od košarke," poudarja Vilfan v intervjuju, ki si ga v celoti lahko preberete na tej povezavi.  

Članki iz rubrike