Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
0 25.12.2018 15:37:03

Za božič UDAREC V JAJCA! Visoka napetost v NBA, nocoj se v Dončićevi ligi obeta poseben OBRAČUN

Če bo držal besedo, potem bo to prav poseben božič.

"Ko bom naslednjič igralproti njemu, ga bom udaril v jajca," je pred dobrim mesecem dejal grški superzvezdnik Giannis Antetokounmpo, potem ko si je v obračunu njegovega Milwaukeeja in New York Knicksov nadvse nespoštljivo potezo privoščil hrvaški košarkar Mario Hezonja. Ta je čez Grka zabil, kar seveda ne bi bilo nič takega, če ne bi potem stopil čez ležečega zvezdnika in za nameček še napel mišice. Giannis je bil ogorčen, po tekmi je bentil in napovedal prav posebno maščevanje.

Nobeden od košarkarjev tedaj ni na pamet vedel, kdaj prihaja naslednji obračun. In prihaja danes, z začetkom ob 18. uri po slovenskem času. Torej ravno za božič, ko Giannis gostuje v New Yorku. Da na svoje maščevanje ne bi pozabil, pa je poskrbel kar Hezonja sam. Pretirano samozavestni košarkar iz Zadra je pred današnjim obračunom vehementno napovedal: "Če se Giannis boji, to ni mesto za njega, New York ni mesto za njega." Mnogi mediji zato trdijo, da je Hrvat udarcu v jajca bližje, kot bi si mislil.

A seveda gre za provokacijo, ob kateri Hezonja zelo dobro ve, da bi kakršenkoli resnejši udarec prinesel hudo kazen grški pošasti - tega pa si Giannis praktično ne more privoščiti. Če bo le razmišljal z možgani ...  

Članki iz rubrike