018mv Dobra karma

»Če je moški do žensk preveč prijazen, se to ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za četrtek, 20. februarja

melania trump bozic nacrti tw1 Reporter.si

Poglejte, koga vse je Melania pripravljena ...

starejša ženska Svet24.si

»Tega vam ne bomo plačali. Pa čeprav bo zaradi ...

20200219-00990389 Necenzurirano

Rekonstrukcija afere "prisluškovanje"

gabrijela-fatorić Njena.si

Sanjski moški: Gabrijela je postala temnolaska

Monika in Denis 4 Njena.si

Ljubezen na vasi: Kaj se je zgodilo po dveh letih?...

nu
nu
0 25.12.2018 15:37:03

Za božič UDAREC V JAJCA! Visoka napetost v NBA, nocoj se v Dončićevi ligi obeta poseben OBRAČUN

Če bo držal besedo, potem bo to prav poseben božič.

"Ko bom naslednjič igralproti njemu, ga bom udaril v jajca," je pred dobrim mesecem dejal grški superzvezdnik Giannis Antetokounmpo, potem ko si je v obračunu njegovega Milwaukeeja in New York Knicksov nadvse nespoštljivo potezo privoščil hrvaški košarkar Mario Hezonja. Ta je čez Grka zabil, kar seveda ne bi bilo nič takega, če ne bi potem stopil čez ležečega zvezdnika in za nameček še napel mišice. Giannis je bil ogorčen, po tekmi je bentil in napovedal prav posebno maščevanje.

Nobeden od košarkarjev tedaj ni na pamet vedel, kdaj prihaja naslednji obračun. In prihaja danes, z začetkom ob 18. uri po slovenskem času. Torej ravno za božič, ko Giannis gostuje v New Yorku. Da na svoje maščevanje ne bi pozabil, pa je poskrbel kar Hezonja sam. Pretirano samozavestni košarkar iz Zadra je pred današnjim obračunom vehementno napovedal: "Če se Giannis boji, to ni mesto za njega, New York ni mesto za njega." Mnogi mediji zato trdijo, da je Hrvat udarcu v jajca bližje, kot bi si mislil.

A seveda gre za provokacijo, ob kateri Hezonja zelo dobro ve, da bi kakršenkoli resnejši udarec prinesel hudo kazen grški pošasti - tega pa si Giannis praktično ne more privoščiti. Če bo le razmišljal z možgani ...  

Članki iz rubrike