serbi Odkrito.si

"Kljub hudi bolezni v duši ostaja dobra stara ...

Tjaša Železnik Svet24.si

FOTO: Naši zvezdniki pred desetimi leti in danes

ženska Petisvet.si

Rak je krik duše, ki vas prosi ...

innsbruck, sneg Svet24.si

Zimski suši odklenkalo! Zapadlo bo kar precej ...

Jelena Karleuša Svet24.si

Jelena Karleuša se je znašla v srbskem seks ...

Cara Delevingne Najstnica.si

Zaradi ene fotografije izgubila 100 tisoč ...

spela groselj Njena.si

Špela Grošelj blesti v zapeljivih kopalkah

nu
nu
0 25.12.2018 15:37:03

Za božič UDAREC V JAJCA! Visoka napetost v NBA, nocoj se v Dončićevi ligi obeta poseben OBRAČUN

Če bo držal besedo, potem bo to prav poseben božič.

"Ko bom naslednjič igralproti njemu, ga bom udaril v jajca," je pred dobrim mesecem dejal grški superzvezdnik Giannis Antetokounmpo, potem ko si je v obračunu njegovega Milwaukeeja in New York Knicksov nadvse nespoštljivo potezo privoščil hrvaški košarkar Mario Hezonja. Ta je čez Grka zabil, kar seveda ne bi bilo nič takega, če ne bi potem stopil čez ležečega zvezdnika in za nameček še napel mišice. Giannis je bil ogorčen, po tekmi je bentil in napovedal prav posebno maščevanje.

Nobeden od košarkarjev tedaj ni na pamet vedel, kdaj prihaja naslednji obračun. In prihaja danes, z začetkom ob 18. uri po slovenskem času. Torej ravno za božič, ko Giannis gostuje v New Yorku. Da na svoje maščevanje ne bi pozabil, pa je poskrbel kar Hezonja sam. Pretirano samozavestni košarkar iz Zadra je pred današnjim obračunom vehementno napovedal: "Če se Giannis boji, to ni mesto za njega, New York ni mesto za njega." Mnogi mediji zato trdijo, da je Hrvat udarcu v jajca bližje, kot bi si mislil.

A seveda gre za provokacijo, ob kateri Hezonja zelo dobro ve, da bi kakršenkoli resnejši udarec prinesel hudo kazen grški pošasti - tega pa si Giannis praktično ne more privoščiti. Če bo le razmišljal z možgani ...  

Članki iz rubrike