saša stzosič furst uroš Odkrito.si

Konec! Zakaj sta se razšla znana slovenska ...

2 meghan Svet24.si

Pomečkana Meghan Markle razburila Scotta ...

Horoskop Petisvet.si

Astro nasveti: od 21.1. do 27.1.2019

samo tadin1 Svet24.si

Pravosodnega policista naj bi zabodel Samo Tadin, ...

united airlines, letalo, mraz Svet24.si

FOTO: Izlet v arktični pekel: po 16 urah ...

Katarina Čas, Lado Bizovičar (3) Njena.si

Katarina in Lado sta si skočila v objem

Blaž Švab Njena.si

Srce parajoče: Pred mamino smrtjo trkali na ...

ku
ku
0 28.08.2018 15:37:33

Hotela ga je OLIMPIJA, on pa želi v tega RIVALA zmajev in tega NE SKRIVA!

Edo Murić
Fiba
Eden od slovenskih junakov je spregovoril o svoji prihodnosti.

Edo Murić bo v naslednji sezoni igral na Poljskem za Zeleno Goro, bil pa je tudi velika želja Olimpije, kamor ga je hotel pripeljati Roman Lisac. A od prihoda mlajšega brata nekdanjega kapetana zmajev Dina ni bilo nič, še več, Edo bi si precej bolj želel okrepiti nek drugi klub s področja nekdanje države. Olimpijinega rivala iz lige ABA Partizan.

»Če bi bile stvari urejene, bi se takoj vrnil v Partizan. Zelo si želim spet zaigrati za ta klub. Po Partizanu sem igral za tri klube, vse spoštujem, a občutka, ki ga dobiš pri igranju za Partizan, ne moreš kupiti. Drugi klubi imajo denar in dobre pogoje, ampak nič več. Da lahko igraš v Pionirju pred navijači, pa so sanje,« je za Sportklub povedal nekdanji član Krke, Banvita in Efesa.

Murić je eden redkih članov zlate slovenske reprezentance z zadnjega Eurobasketa, ki bodo v tej akciji na volju Radu Trifunoviću. »Slovenija je največ izgubila s temi okni v kvalifikacijah za SP. Imamo zelo ozko bazo igralcev. Pokazali smo, kaj lahko naredimo skupaj in česa je zmožno najboljših 12 igralcev v državi. Če bi se vsi spet zbrali skupaj, bi znova ’izbrisali’ vse nasprotnike. Ampak na vse gledam pozitivno. Priložnost bodo dobili mladi, ki je sicer ne bi, in za njih sem vesel. Verjaemem, da se ne bodo ustrašili in bodo dobri,« je sklenil Murić.

Članki iz rubrike