burak 1-fahriye evcen Odkrito.si

Razkrito: znan je spol otroka Buraka Özçivita.

Iryna Osypenko Nemec in Matjaž Nemec Svet24.si

Konec ljubezni: Matjaž Nemec in Iryna Osypenko se...

Ženska Petisvet.si

Veliko fatalnih žensk se zlomi

sneg Svet24.si

Pobelilo bo večji del Slovenije, na ta dan bo ...

enrique iglesias Svet24.si

VIDEO: Ga zaradi tega posnetka doma čaka bes ...

cardi b Najstnica.si

Cardi B priznala, da je depresivna

Marko Potrc Njena.si

Marko Potrč pokazal svojo vročo postavo

ku
ku
0 28.08.2018 15:37:33

Hotela ga je OLIMPIJA, on pa želi v tega RIVALA zmajev in tega NE SKRIVA!

Edo Murić
Fiba
Eden od slovenskih junakov je spregovoril o svoji prihodnosti.

Edo Murić bo v naslednji sezoni igral na Poljskem za Zeleno Goro, bil pa je tudi velika želja Olimpije, kamor ga je hotel pripeljati Roman Lisac. A od prihoda mlajšega brata nekdanjega kapetana zmajev Dina ni bilo nič, še več, Edo bi si precej bolj želel okrepiti nek drugi klub s področja nekdanje države. Olimpijinega rivala iz lige ABA Partizan.

»Če bi bile stvari urejene, bi se takoj vrnil v Partizan. Zelo si želim spet zaigrati za ta klub. Po Partizanu sem igral za tri klube, vse spoštujem, a občutka, ki ga dobiš pri igranju za Partizan, ne moreš kupiti. Drugi klubi imajo denar in dobre pogoje, ampak nič več. Da lahko igraš v Pionirju pred navijači, pa so sanje,« je za Sportklub povedal nekdanji član Krke, Banvita in Efesa.

Murić je eden redkih članov zlate slovenske reprezentance z zadnjega Eurobasketa, ki bodo v tej akciji na volju Radu Trifunoviću. »Slovenija je največ izgubila s temi okni v kvalifikacijah za SP. Imamo zelo ozko bazo igralcev. Pokazali smo, kaj lahko naredimo skupaj in česa je zmožno najboljših 12 igralcev v državi. Če bi se vsi spet zbrali skupaj, bi znova ’izbrisali’ vse nasprotnike. Ampak na vse gledam pozitivno. Priložnost bodo dobili mladi, ki je sicer ne bi, in za njih sem vesel. Verjaemem, da se ne bodo ustrašili in bodo dobri,« je sklenil Murić.

Članki iz rubrike