Mojca Šapla 1 Odkrito.si

Spodnje perilo za usodno žensko

8da716277e_62209401 Svet24.si

Žalostna Rasema znova v šov po ljubezen

deklica Petisvet.si

Reinkarnirana deklica se spominja 10 prejšnjih ...

jedrska elektrarna krško, nek Svet24.si

»Ob vsem strahu pred jedrskimi elektrarnami me ...

2 kraljica Svet24.si

Kraljico so evakuirali zaradi invazije podgan

1_boštjan Romih uvodna_Mateja Jordovič Potočnik Njena.si

Neskončno hvaležen Boštjan Romih

Primož Vrhovec in Jan Bučar Njena.si

Ima slovenski igralec skrivno hči?

STA
STA
0 31.07.2018 21:50:45

Prvak in podprvak med sabo že v prvem krogu

ALESFEVZER.COM
Košarkarji Petrola Olimpije, aktualni slovenski prvaki, se bodo na uvodni tekmi lige Nova KBM v sezoni 2018/19 v gosteh pomerili s poraženci finalne serije iz Novega mesta. Tekmovanje se bo začelo 13. oktobra, prvi del se bo končal 12. februarja.

Po žrebu parov  lige Nova KBM za sezono 2018/19 v prostorih Nove KBM v Mariboru je jasno, da bo uvodni krog zaznamoval veliki derbi med ljubljanskimi zmaji in novomeško Krko. Ljubljančani in Dolenjci so minulo sezono krojili vrh lige, se pomerili v finalu, na koncu pa so zmagali izbranci Zorana Martića.

V prvem delu prvenstva se bo deset moštev pomerilo v dvokrožnem sistemu, v ligo za prvaka pa bo napredovalo šest najboljših ekip. Končnico bo začelo osem moštev, šestim moštvom iz lige za prvaka se bosta pridružili dve ekipi iz lige za obstanek.Drugi del tekmovanja se bo začel marca, končnica pa aprila prihodnje leto. Finalni niz, ki se bo igral na tri dobljene tekme, bo potekal v maju.

V ligaškem delu bodo poleg Petrola Olimpije in Krke nastopili še Ilirija, Sixt Primorska, Šentjur, Helios Suns, Hopsi Polzela, Zlatorog, Rogaška in Šenčur GGD, pari prvega kroga pa so Helios Suns - Ilirija, Krka - Petrol Olimpija, Hopsi Polzela - Zlatorog, Šentjur - Rogaška in Sixt Primorska - Šenčur GGD.

Članki iz rubrike