IMG-3874 Odkrito.si

Kdo je njen skriti ljubimec?!

melania trump Svet24.si

Prva dama Melania želi iz Bele hiše napoditi ...

Kuža Petisvet.si

Angeli v kožuhih lačni in v nevarnosti

melania trump Svet24.si

Prva dama Melania želi iz Bele hiše napoditi ...

boštjan gorenc pižama hujšanje Svet24.si

Tako se je zgodila preobrazba našega najtežjega ...

darko klemen Njena.si

Huda poškodba Darka Klemna

aneta govor2 Njena.si

Gledalci ponoreli zaradi Anetinega maščevanja

STA
STA
0 20.06.2018 13:59:28

Primorski tigri z novo okrepitvijo

Košarkarski klub Sixt Primorska je po prihodu slovenskega branilskega dvojca Žan Mark Šiško - Luka Vončina podpisal pogodbo z novo okrepitvijo, in sicer s krilnim centrom Markom Jagodićem-Kuridžo.

Košarkar, ki poseduje tako hrvaški kot srbski potni list, se je na najvišjo raven prebil v zagrebški Ciboni, v zadnjih dveh sezonah pa igral za moštvo Telenet Oostende, s katerim je nedavno še drugič zapored osvojil naslov belgijskih prvakov, v obeh sezonah pa zaigral tudi v FIBA Champions League.

Po organizatorju igre Žanu Marku Šišku in branilcu Luki Vončini je 31-letni krilni center, ki v višino mer 205 cm, tretji novinec tigrov, ki okrepitve načrtujejo vsaj še na igralnih mestih centra in krila. Jagodić-Kuridža je s klubom podpisal dvoletno pogodbo z možnostjo prekinitve po uvodni sezoni.Člansko moštvo Sixta Primorske bo treniralo do četrtka, 21. junija, priprave za prihodnjo sezono pa nato začelo v ponedeljek, 13. avgusta. Že zdaj so v reprezentancah aktivni Žan Mark Šiško (člani A), Maksim Gorbačov (U18) in Gregor Glas (U18), julija pa akcija članske B-izbrane vrste (tri tekme z eno od dveh Kitajskih članskih reprezentanc) čaka še Jana Kosija, Tadeja Fermeta, Luko Vončino in Alena Hodžiča.

Trenerski štab bodo v prihodnji sezoni sestavljali glavni trener Jurica Golemac, pomočnika Andrej Žakelj in Jan Šentjurc ter trener za telesno pripravo Filip Ujaković.

Značke: košarka, sta

Članki iz rubrike