renata dacinger_milos ojdanic Odkrito.si

Ugledna nagrada za slovensko novinarko

Cenik Svet24.si

FOTO: Zakaj turisti na Hrvaško pridejo prvič, ...

lev 1 Petisvet.si

Andreja Novak: tedenski horoskop od 23. 7. do 28. ...

turisti Svet24.si

Hrvati iščejo odgovore: »Zakaj imamo letos tako...

Lorella flego Svet24.si

FOTO: Vroče znane Slovenke: seksi 40-letnice

lina Njena.si

Lina Kuduzović v kopalkah pozirala na obali ...

Slavko Bobovnik_Lezeca Njena.si

Slavko Bobovnik na dopustu doživel šok

STA
STA
0 20.06.2018 13:56:54

Elita vseh elit prihaja v Stožice: Obradović, Belinelli, Đorđević ...

alesfevzer.com
Tridesetega avgusta se bosta od aktivnega igranja košarke poslovila slovenska košarkarska šampiona Sani Bečirović in Boštjan Nachbar, ki objavljata nova velika imena svetovne košarke, ki so potrdila prihod. Na njuno poslednjo tekmo bo prišel tudi prvak lige NBA Marco Belinelli ter trenerska velikana Željko Obradović in Saša Đorđević.

Bečirović in Nachbar pripravljata velik spektakel, skupno poslovilno tekmo, ki sta jo poimenovala Košarkarska simfonija. Na sklepno poglavje v njuni športni zgodni sta povabila mnoge košarkarske prijatelje, ki so ju spremljali tekom kariere.

Poleg Dimitrisa Diamantidisa, Miroslava Raduljice, Igorja Rakočevića, Nenada Krstića, Vlada Ilievskega in Jasmina Hukića, ki so svoj prihod na veličastno slovo dveh najboljših slovenskih košarkarjev že potrdili, sta slovenska košarkarska šampiona objavila nova velika imena svetovne košarke, ki prihajajo v Stožice.


Prihod sta potrdila nekdanja igralca v severnoameriški košarki NBA Pero Antić in Saša Pavlović. Na povabilo se je z veseljem odzval tudi ljubljenec ljubljanskega občinstva Jiri Welsch, manjkali pa ne bodo niti veliki slovenski šampioni Jaka Lakovič, Beno Udrih, Goran Jagodnik, Jurica Golemac, Marko Milič, Matjaž Smodiš, Primož Brezec, Uroš Slokar in drugi.

Košarkarski praznik bodo popestrili tudi trenerji, ki so ju spremljali na njuni športni poti. Prihod sta potrdila trenerska velikana Obradović in Đorđević, v Stožicah pa bodo tudi Aleš Pipan, Zoran Martič in Memi Bečirović.

"Vsekakor bo to košarkarska tekma, ki je v Sloveniji že dolgo ni bilo, bogat pa bo tudi spremljevalni program. Vstopnice za Košarkarsko simfonijo so že v prodaji, na voljo pa so tudi posebne meet and greet vstopnice, ki poleg sedeža tik ob parketu, vključujejo še hrano, pijačo in srečanje z vsemi zvezdniškimi igralci in trenerji," so sporočili iz agencije Sportanzo.

Značke: košarka, sta

Članki iz rubrike