cavazza boris 40_6_120 Odkrito.si

Borisa Cavazzo zadela kap

Luka Dončić Svet24.si

Slovenski čudežni deček osvaja Severno Ameriko

Toše Proeski in Dolores Lambaša Petisvet.si

Na cesti, ki je vzela Tošeta, slišijo otroški ...

lokalne volitve 2018, volilna skrinjica Svet24.si

Slavili neodvisni kandidati, poraženke znova ...

lili Svet24.si

Lili Žagar potiho praznovala svoj 38. rojstni dan

52CF59DF-466B-4212-A4B7-523E463AD708 Najstnica.si

Top najstnica 2018 je Zoja Šuc

Alesa-Hrvatina-The-Biggest-Loser-Slovenija Njena.si

Aleš po enem letu osupnil z novo preobrazbo

STA
STA
0 20.06.2018 13:56:54

Elita vseh elit prihaja v Stožice: Obradović, Belinelli, Đorđević ...

alesfevzer.com
Tridesetega avgusta se bosta od aktivnega igranja košarke poslovila slovenska košarkarska šampiona Sani Bečirović in Boštjan Nachbar, ki objavljata nova velika imena svetovne košarke, ki so potrdila prihod. Na njuno poslednjo tekmo bo prišel tudi prvak lige NBA Marco Belinelli ter trenerska velikana Željko Obradović in Saša Đorđević.

Bečirović in Nachbar pripravljata velik spektakel, skupno poslovilno tekmo, ki sta jo poimenovala Košarkarska simfonija. Na sklepno poglavje v njuni športni zgodni sta povabila mnoge košarkarske prijatelje, ki so ju spremljali tekom kariere.

Poleg Dimitrisa Diamantidisa, Miroslava Raduljice, Igorja Rakočevića, Nenada Krstića, Vlada Ilievskega in Jasmina Hukića, ki so svoj prihod na veličastno slovo dveh najboljših slovenskih košarkarjev že potrdili, sta slovenska košarkarska šampiona objavila nova velika imena svetovne košarke, ki prihajajo v Stožice.


Prihod sta potrdila nekdanja igralca v severnoameriški košarki NBA Pero Antić in Saša Pavlović. Na povabilo se je z veseljem odzval tudi ljubljenec ljubljanskega občinstva Jiri Welsch, manjkali pa ne bodo niti veliki slovenski šampioni Jaka Lakovič, Beno Udrih, Goran Jagodnik, Jurica Golemac, Marko Milič, Matjaž Smodiš, Primož Brezec, Uroš Slokar in drugi.

Košarkarski praznik bodo popestrili tudi trenerji, ki so ju spremljali na njuni športni poti. Prihod sta potrdila trenerska velikana Obradović in Đorđević, v Stožicah pa bodo tudi Aleš Pipan, Zoran Martič in Memi Bečirović.

"Vsekakor bo to košarkarska tekma, ki je v Sloveniji že dolgo ni bilo, bogat pa bo tudi spremljevalni program. Vstopnice za Košarkarsko simfonijo so že v prodaji, na voljo pa so tudi posebne meet and greet vstopnice, ki poleg sedeža tik ob parketu, vključujejo še hrano, pijačo in srečanje z vsemi zvezdniškimi igralci in trenerji," so sporočili iz agencije Sportanzo.

Značke: košarka, sta

Članki iz rubrike