Jelena Rozga Svet24.si

Jelena Rozga: "Rekel mi je, naj zmanjšam nos, ...

hrvaška-policija, ugrabitev, hrvaška-istra Svet24.si

Pijani Slovenec za volanom v Zadru povzročil hudo...

damjan polh Necenzurirano

Poraz sindikata Fides: zdravniki delajo toliko kot...

matjaz han pl Reporter.si

Od političnih floskul se ne da živeti, je ...

Topalović 23 mm Ekipa24.si

Zdaj je uradno! Milijonski prestop iz prve ...

ivo-boscarol Njena.si

Ivo Boscarol navdušil z edinstvenim poslom

Tadej Pogačar Urška Žigart 24 Ekipa24.si

Urška Žigart ostala brez Pariza! Naša prvakinja...

ku
ku
0 28.12.2023 01:29:03

Kaj pa, če je vse res? Srbi razkrili ozadje selitve Matica Rebca v Beograd (foto + video)

Potem ko je beograjski FMP predstavil novo okrepitev do konca sezone - slovenskega organizatorja igre Matica Rebca - so mediji v regiji opozorili še na drugo plat selitve Slovenca v Srbijo.

Osemindvajsetletni Rebec je sicer v preteklosti že nosil dres FMP-ja, v sezoni 2018/19, za vrnitev pa naj bi imel še drug (nemara celo močnejši) motiv. Če gre verjeti srbskim tabloidom, ki jih povzema ves Balkan, je to od njega dve leti mlajša srbska pevka Teodora Džehverović.

Teodora, sicer zvezda Granda in udeleženka prve sezone medtem že ukinjenega resničnostnega šova Zadruga, se naj bi v Slovenca zagledala ob koncu prejšnje sezone, na tekmi med Partizanom in Cedevito Olimpijo. Poleti naj bi se njuna romanca krepila, kar naj bi dokazovale fotografije iz jahte ob hrvaški obali. Domnevno naj bi njuno ljubezensko zvezo razkrivale še nekatere druge fotografije. V medijih se je pred meseci celo pojavila izjava njene mame Goce: "Zaradi tega je tudi v Ljubljani. Res je, gre za Matica Rebca. Je zelo prijeten fant, povem vam iskreno. Bomo videli, kaj bo iz tega ..."

rebec teodora 1


Ljubezensko zgodbo so na trenutke prekinjali tudi zapisi drugačne vrste, češ da je vse to izmišljeno, da je Teodora znana po tem, da si za promocijo izmišljuje dogodke. Tako so jo v preteklosti povezovali tudi z nekdanjim košarkarjem Crvene zvezde Luco Vildozo in nekdanjim članom Partizana Mathiasom Lessortom.

V vsakem primeru Maticu, ki je član zlate slovenske generacije iz Istanbula (2017), želimo čim boljše predstave na parketu. Če mu bo posebno motivacijo res dajala srbska starleta, nič hudega. Da sta le oba srečna in zdrava.

teodora

Značke: matic-rebec, fmp, beograd

Članki iz rubrike