najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bencin Svet24.si

Če vlada ne bo posegla s trošarinami, bo bencin ...

bali Necenzurirano

Od Balija do Colorada in Angole: poslanski turizem...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Olga: Miha si je dovolil to, česar si ne bi smel ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

ku
ku
0 27.12.2023 12:45:38

Pretresljivo pojasnilo in razkritje! Hudemu napadu Dončićevega navijača je sledilo opravičilo

Profimedia
Luka Dončić postaja glavna zvezda lige NBA in iz tekme v tekmo premika meje mogočega.

Ob vsem dogajanju okoli njega in prahu, ki se dviga, je jasno, da ima Ljubljančan vse več privržencev. Tako je eden od najbolj vnetih pred nedavno tekmo v Phoenixu, na kateri je Dončić blestel s 50 doseženimi točkami in preseženo mejo 10.000 točk, napadel Kanadčana iz vrst Dallasa Dwighta Powella. Na družbenem omrežju se je spravil nanj, češ da ni želel predati številke sedem Luki Dončiću. Slednji je namreč sedmico nosil v madridskem Realu, ob prihodu v Dallas pa si je zaradi dejstva, da je bila ta že zasedena, izbral številko 77.

Bizarno in agresivno objavo na platformi X je zasledil novinar Landon Thomas, ki podrobno spremlja Dallas in do potankosti pozna razmere v tem klubu, ter prenapetežu pojasnil, kako stvari stojijo. "Sedmica Dwightu pomeni ogromno zaradi njegove mame, ki je zaradi raka dojk umrla leta 2012 - prav ob sedmih zvečer. Sinu nikoli ni povedala, da je bolna, saj ni želela, da bi bil v skrbeh zaradi nje." In to še ni vse. "Obenem je Dwight rojen v nedeljo, na sedmi dan v tednu, julija, v sedmem mesecu, ob sedmih zjutraj in sedem minut."



Ko je navijač prebral pretresljivo pojasnilo, se je nemudoma opravičil. Priznal je, da tega ni vedel. Eden od komentatorjev je še zapisal: "Včasih pozabljate, do so tudi oni le ljudje. Napadate ga brez razloga. On je super fant in še bolj soigralec."

In zakaj bi Dončić želel imeti sedmico? Zaradi nekdanjega grškega košarkarja Vasilisa Spanulisa, ki je bil njegov idol. "Pogosto sem ga gledal in bil nadvse žalosten, ko je zaključil kariero. Zaradi njega sem si izbral številko sedem. Ker pa je bila ta ob prihodu zasedena, sem vzel 77. To je bilo za mene zelo pomembno," je pojasnil Slovenec, ki brez najmanjšega dvoma razume, da ima Powell vendarle boljši razlog za številko sedem.

Članki iz rubrike