rešilec, reševalno vozilo, maribor, vožnja Svet24.si

Ko naenkrat ne zmoreš več in to traja leta; ...

razsvetljava, nogometno igrišče, luči Svet24.si

Urejanje razsvetljave na nogometnem stadionu, ...

trnava Necenzurirano

Za vode na Koroškem dali manj kot za luksuzno ...

urban kodric plakat Reporter.si

Ali ministrico Sanjo Ajanović Hovnik iz ozadja ...

riera arteta celje Ekipa24.si

Albert Riera po nepričakovanem porazu brez ...

Maja Martina Merljak Odkrito.si

Maja Martina Merljak ne more pozabiti snemanja za ...

doncic Ekipa24.si

Hahaha, kakšen kralj! Nikoli ne boste uganili, ...

ku
ku
4 29.05.2023 21:50:03

Dončić si je želel v živo ogledati finale evrolige, to so na nor način preprečili navijači!

Profimedia
Luka Dončić si je želel v živo ogledati finale evrolige v Kaunasu, v katerem je igral njegov nekdanji klub Real Madrid, toda to so mu preprečili navijači Olympiakosa, Realovega rivala v finalu.

Iz ZDA prihaja zelo nenavadna zgodba, v glavni vlogi pa je slovenski superzvezdnik Luka Dončić. Kot so poročali številni mediji onstran luže, si je as Dallas Mavericksov na vsak način želel ogledati finale evrolige v Kaunasu, a mu to na koncu ni uspelo, za kar pa naj bi bili najbolj 'zaslužni' navijači Olympiakosa. 


Omenjeni mediji so se namreč razpisali o tem, da je Dončić želel v Kaunas prispeti s privatnim letalom, a da na lokalnem letališču v Kaunasu enostavno ni bilo prostora, da bi lahko pilot njegovo letalo tam tudi parkiral. Razlog? Številni čarterski poleti, s katerimi so Grki, ki ljubijo rdeče-belo barvo, množično drli v Kaunas podpreti svoje ljubljence. Kar okrog 7 tisoč grških navijačev je namreč v velikem finalu vzpodbujalo svoje ljubljence. 

Luka je tako napet finale, ki ga je s košem v zadnji sekundi dobil Real, moral spremljati od doma, a je vseeno našel način, da se s svojimi nekdanjimi soigralci poveseli v garderobi. Z Rudyjem Fernandezom sta namreč opravila videoklic, v katerem je Slovenec seveda čestital svojemu nekdanjemu klubu za nov naslov evropskega klubskega prvaka.

Članki iz rubrike