Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

maja-ogorevc, delovna-akcija Njena.si

Skromna, a čista hiška doživlja pravljično ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ku
ku
5 29.05.2023 08:58:30

Čančar v nemilosti trenerja, kar pa je o Slovencu povedal Nikola Jokić, močno odmeva

Profimedia
Vlatko Čančar brez priložnosti za dokazovanje v končnici.

Slovenski košarkar Vlatko Čančar je v letošnji sezoni dobil največ priložnosti za igro odkar je zaigral v ligi NBA. V rednem delu je v igro vstopil na 60 tekmah, prej pa je imel najboljši izkupiček v sezoni 2020/2021, ko je zaigral na 41 tekmah rednega dela. 

Mnogi slovenski ljubitelji košarke so zato pričakovali, da bo v končnici dobil več priložnosti. A visokorasli Primorec je v igro vstopil le na štirih tekmah, a te priložnosti niso omembe vredne. Nekako se zdi, kot da se je spet znašel v nemilosti trenerja Michaela Maloneja. Zato veliko bolj odmeva odgovor Nikole Jokića na medijskem terminu pred finalom. Srbski zvezdnik je o Čančarju vprašanje dobil v slovenščini. 

"Moram vas vprašati tudi glede našega Vlatka Čančarja. V končnici ne dobiva veliko priložnosti, ampak v rednem delu je dokazal, da dobro izkorišča priložnosti," se je glasilo vprašanje za Jokića. "Vedno, ko je dobil priložnost, jo je izkoristil. Vedno je odigral na pravi način. Pokazal je, da tukaj lahko igra, da naredi spremembo in da ekipa igra boljše, ko je on na igrišču, kar je, če mene vprašate, zelo pomembno," je povedal Jokić. In s tem morda tudi poslal sporočilo trenerju ...

Članki iz rubrike