Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
05.05.2023 08:55:58
Deli članek:

Brez besed! Dončić ne bo pomagal sam, Srbija ne more verjeti, kaj počne Slovenec!

Profimedia

Luka Dončić bo združil moči z igralci iz lige NBA, ki prihajajo z Balkana.

Smrtonosni strelski napad na eni od beograjski osnovnih šol je močno pretresel tudi Luko Dončića. Slovenskemu košarkarskemu zvezdniku se trga srce, v četrtek pa je sporočil, da bo pomagal vsem prizadetim in družinam žrtev morilskega pohoda.

Med drugim bo kril stroške pogreba žrtev in plačal tudi za psihološko svetovanje družinam žrtev, sošolcem in prizadetemu osebju. "Zaradi tragedije in izgubljenih otroških nedolžnih življenj imam strto srce! Moje misli so z družinami žrtev in s celotno skupnostjo, ki jo je prizadela ta tragedija. Moja fundacija ob tem težkem dogodku podpira vse družine, učence in učitelje OŠ Vladislava Ribnikarja," je zapisal Dončić prek Twitterja in dodal, da je zavezan tako takojšnji kot dolgoročni podpori vsem prizadetim.

O tej potezi so poročali tudi ameriški mediji in znani košarkarski novinarji, Adrian Wojnarowski pa razkriva, da je Dončič vzpostavil stik z ostalimi igralci v ligi NBA, ki prihajajo z Balkana. Skupaj z njimi bo pomagal vsem prizadetim in jim pomagal v teh težkih časih.