Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
09.04.2023 11:57:10
Deli članek:

Kaj o tem meni Dončić?! Lastnik Dallasa poskrbel za sramotno potezo, morate videti!

Profimedia

Mark Cuban je spet opozoril nase.

Luka Dončić v teh dneh resnično ne more biti vesel. Ne le, da je ostal brez končnice lige NBA, da bi lahko v njej nastopil, mu je pred odločilnima tekmama preprečilo vodstvo lastne ekipe. Vodstvo Dallasa je očitno ocenilo, da Dallas nima realnih možnosti oziroma so na prvo mesto postavili sestavljanje ekipe za naslednjo sezono. Nenastopanje v končnici jim namreč prinaša boljše izhodišče na naboru, kar pa za slovenskega zvezdnika verjetno ni najboljša tolažba. 

Zato je Dallas zelo očitno namerno izgubil tekmo s Chicagom, se znašel v preiskavi lige NBA, za piko na i pa je za sramotno potezo poskrbel Mark Cuban. Dallas je imel na tekmi s Chicagom met za izenačenje in podaljške, ko pa je Theo Pinson zgrešil za tri in je postalo jasno, da bo Dallas izgubil, si je Mark Cuban oddahnil, na obrazu pa se mu je pojavil nasmeh, ki ga je skušal zakriti pred kamerami, a neuspešno.

Lastnik Dallasa se je zaradi tega znašel v nemilosti številnih navijačev, zanimivo pa bi bilo slišati, kaj si o vsem tem misli Luka Dončić.