podgana Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le ...

Ptuj, zadolzevanje_3_delo na cesti Svet24.si

Zakreditirani do leta 2040, kaj bo z novimi ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Hiša Joca Pečečnika na vodik? Bogataš gradi ...

cene prevc pm Ekipa24.si

Ne le Nika Vodan, še ena sanjska poroka v ...

miša-margan Njena.si

Miša Margan bo drugič postala mamica

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

Ekipa SN / Andrej Miljković
Ekipa SN / Andrej Miljković
6 07.04.2023 08:18:52

Brez besed! To, kar je naredil Mark Cuban med intervjujem s slovenskim novinarjem, je resnično noro!

Profimedia
Lastnik Dallasa in znani ameriški poslovnež Mark Cuban je spregovoril v ekskluzivnem intervjuju za Ekipo SN in se dotaknil številnih zanimivih tem.

Mark Cuban je eden od najbolj prepoznavnih in tudi najbolj vplivnih ljudi v ligi NBA pa tudi širše, saj ni 'le' lastnik Dallasa, temveč tudi poslovnež, ki je ocenjen na vrednost 5 milijard evrov. Z njim se je v Dallasu pogovarjal tudi novinar Ekipe SN, Cuban pa je v ekskluzivnem intervjuju spregovoril o trenutnih težavah Luke Dončića, o njegovem igranju za slovensko reprezentanco, pa tudi o slovenskem večeru, ki bo na sporedu v noči na soboto, ko bo Dallas na najpomembnejši tekmi sezone gostil Chicago. 

Ko ga je novinar Ekipe SN vprašal, kako gleda na neverjetno povezavo med Dallasom in Slovenijo, pa je Mark Cuban osupnil s svojim znanjem slovenščine. In to brez kakršne koli pomoči. "Odlično (Cuban je »odlično« izrekel v slovenščini, op. p.). Odlično, odlično. Hvala, Slovenija (je nadaljeval slovensko, op. p.). Hvala vam in zahvalite se vsem v Sloveniji, ki jih lahko dosežete. Tako imenitno je bilo gledati vpliv, ki ga ima Luka na Slovenijo in na Teksas. Če to lahko združimo tudi s poslovnim sodelovanjem ... Vau, jaz sem poslovnež, sem človek poslovnih priložnosti, in vesel sem, da s Slovenijo sodelujemo tudi na tak način. Sam s podjetji iz svoje veje zanimanja tega za zdaj še nisem storil, toda opazujem zanimive projekte sorodnih slovenskih podjetij, in tudi to je le vprašanje časa. Na preostalih področjih pa sodelovanje že poteka, in to je super," je povedal Cuban.

CELOTEN EKSKLUZIVNI INTERVJU Z MARKOM CUBANOM SI LAHKO PREBERETE V PETKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JO DOBITE TUDI NA TRAFIKA24.SI.

Članki iz rubrike