podgana Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le ...

nadangel metatron Svet24.si

Posebej za vas spreobrača vaš čas nadangel ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Hiša Joca Pečečnika na vodik? Bogataš gradi ...

maribor af Ekipa24.si

Sol na ljubljanske rane! Ste videli, kaj so ...

kmetija prijava Njena.si

Na novi lokaciji zabrnele kamere šova Kmetija

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

Ekipa SN / Andrej Miljković
Ekipa SN / Andrej Miljković
0 06.04.2023 12:44:29

Si želijo, da Luka ne bi igral za Slovenijo?! Lastnik Dallasa za Ekipo SN z odgovorom, ki bo zelo odmeval!

Reuters
Naš poročevalec iz Dallasa se je pogovarjal z Markom Cubanom.

Novinar Ekipe SN Andrej Miljković se v teh dneh mudi v Dallasu, kjer podrobno spremlja lov Luke Dončića na končnico, spremlja dogajanje okrog slovenskega zvezdnika, pred izjemnim slovenskim večerom na tekmi s Chicagom, pa se je ekskluzivno pogovarjal tudi z lastnikom Dallasa, Markom Cubanom. 

Med drugim tudi o tem, da se v ZDA veliko govori o tem, da Luka pride utrujen zaradi reprezentance. Zaradi premikov v koledarju bo to tri leta zapored - bile so olimpijske igre 2021, evropsko prvenstvo 2022, obeta se svetovno 2023. Kako gleda na to? "Ne odstopam od tega, da je odločitev povsem Lukova. Tako sem vsa ta leta deloval z Dirkom, tako nameravam delovati z Lukom. Če želi, naj vsekakor igra."

Na vprašanje, ali torej nima težav s tem, da bo Luka letos igral na svetovnem prvenstvu, pa je v svojem slogu odgovoril: "Glejte, nisem oboževalec reprezentančnih tekmovanj - celo povsem nasprotno. Vedno me je zelo strah, da se bo kaj zgodilo. In vedno me bo strah. Toda če Luka želi igrati, hočem, da igra. Nikoli ne bom spremenil tega pogleda. Nikoli ga nisem z Dirkom, nikoli ga ne bom z Luko."

CELOTEN EKSKLUZIVNI INTERVJU Z MARKOM CUBANOM O LUKI DONČIĆU, NJEGOVIH TEŽAVAH, O ODNOSU S KYRIEJEM IRVINGOM, SLOVENSKEM VEČERU IN ŠE ČEM SI LAHKO PREBERETE LE V PETKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN! 

Značke: mark-cuban, dallas

Članki iz rubrike