902746_105-uta-sd Svet24.si

Odvetnica o parkirnem kaosu v Idriji: Vse kazni so...

nadangel metatron Svet24.si

Posebej za vas spreobrača vaš čas nadangel ...

1715359556-dsc04278-1715359333876 Necenzurirano

"Logar je zamudil svoj trenutek. Tudi za ...

1711367003-dsc04094-1711366985898 (1) Reporter.si

Piše se leto 2025, za predsednika SDS kandidira ...

cene prevc pm Ekipa24.si

Ne le Nika Vodan, še ena sanjska poroka v ...

meghan-markle-naj-bi-za-svoje-storitve-računala-ogromno Odkrito.si

“Meghan Markle je pohlepna!”

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

ku
ku
0 06.04.2023 10:54:25

Drama v Dallasu! Oče Dončićevega soigralca je napadel Luko, kar je sledilo ...

Profimedia
Pred tekmo Dallasa je odjeknila prava drama, v katero je bil vpleten tudi Luka Dončić.

V zadnjih tednih, odkar so rezultati Dallasa močno padli, njihove možnosti za končnico pa so postale minimalne, se je okrog ekipe Luke Dončića ustvarila velika napetost. Praktično ni nekdanjega košarkarja, strokovnjaka, analitika, komentatorja ali navijača, ki ne bi imel svojega mnenja o tem, kaj oziroma kdo je kriv za slabo sezono Dallasa. 

Za pravo dramo pa je pred tekmo s Sacramentom, ki so jo Teksašani dobili s 123:119, poskrbel Tim Hardaway starejši, oče Dončićevega soigralca Tim Hardawaya mlajšega in nekdanji veliki zvezdnik lige NBA. Hardaway starejši je gostoval v oddaji The Carton Show, kjer je kritiziral Luko Dončića in tudi Kyrieja Irvinga. "Dallas pogreša vodjo. Luka ni vodja. Kyrie Irving ni vodja. Jalen Brunson je bil vodja. Kar se mene tiče, je bil Irving napaka. Jaz bi se na njihovem mestu držal tega, kar so imeli. Dallas je bil četrta ali peta ekipa na zahodu. Pravi vodja vodi z zgledom, tako da igra obrambo. Ko vodja nekaj reče, to tudi naredi. To je pravi vodja. Kot sem rekel, Luka in Kyrie nista vodji. Kot liga nosimo odgovornost, da je Luka takšna cmera. Naša krivda je, ker tega ne popravimo," je močno udaril.

Na očetove izjave pa se je kmalu za tem oglasil tudi njegov sin, s katerim si Luka deli slačilnico. Po tem, ko so besede njegovega očeta povzročile pravo dramo, je sam želel govoriti z mediji in povedati, da se 1000-odstotno ne strinja z očetom. "Večkrat sem poudaril, koliko vodstvenih sposobnosti je Luka pokazal odkar je v Dallasu. Kaže jih na parketu in tudi ob njem, brez njega kot ekipa ne bi bili tam, kjer smo bili. Prav tako je Kyrie pravi vodja vse odkar je prišel, vedno poskrbi, da smo vsi dobri, vedno nam piše v skupino, skrbi za nas, skrbi, da ostanemo skupaj, močni," je med drugim pojasnil Tim Hardaway mlajši.

Članki iz rubrike