Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

ku
ku
0 15.03.2023 11:24:48

Oster udarec! Oglasil se je Prepelič in povedal resnico o tem, zakaj ga trener ni uvrstil v ekipo

Profimedia
Klemen Prepelič se je odzval po zapisih o suspenzu.

Pred dnevi je v španskih medijih močno odmevala novica o tem, da naj bi bil Klemen Prepelič v Valencii suspendiran zaradi disciplinskih razlogov in da naj bi prišlo do trenj na treningu. 

Zdaj se je oglasil tudi slovenski reprezentant in na družbenih omrežjih razkril svojo resnico: "Jasno želim poudariti, da me klub ni suspendiral. Kaj šele, da bi se zapletel v kakršenkoli incident s katerimkoli soigralcem ali drugim članom kluba. V treh sezonah, odkar sem član ekipe BC Valencia Basket, v klubu, katerega barve branim z veseljem in ponosen, nisem imel nikakršnih težav, kaj šele incidentov s preostalimi člani ekipe, ki jih zelo spoštujem. Prav tako popolnoma spoštujem odločitev trenerja, da me ne uvrsti v ekipo za zadnjo tekmo. To je njegova legitimna odločitev, jaz pa bom še naprej profesionalno izpolnjeval vse svoje dolžnosti," je zapisal Prepelič. 

O domnevnih nesoglasjih je prvi poročal lokalni novinar Juan Carlos Villena, ki ga je Prepelič tudi javno izpostavil kot tistega, ki je začel z govoricami o suspenzu, po tem pa se mu je tudi javno opravičil. "Zapis novinarja Villene se tako, žal, izkaže kot popolnoma neresničen in meče slabo luč name kot igralca ter v končni fazi očrni klub, ki mu želim zgolj in samo najboljše. Presenečen sem, da lahko takšni nepreverjeni zapisi sploh najdejo mesto v resnih medijih."

Članki iz rubrike