Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

ku
ku
0 15.03.2023 06:51:37

Znani italijanski novinar z bombo: kandidat za klop Cedevite Olimpije ta znani trener?

KK Cedevita Olimpija / Igor Jagić
Cedevita Olimpija je v iskanju novega trenerja.

V zadnjih dneh je ogromno ugibanja o tem, kdo bo po odhodu Jurice Golemca vodil ekipo Cedevite Olimpije. Začasno je na klop sedel Miro Alilović, vodstvo kluba pa je v procesu iskanja novega trenerja.


Direktor Davor Užbinec je včeraj dobil tudi vprašanje o možnosti prihoda Damirja Mulaomerovića, ki zdaj vodi Cedevito Junior, in Marina Baždarića, ki je tam športni direktor. "To sta potencialni možnosti. Mulaomerović v Zagrebu opravlja zelo dobro delo. Mislimo, da je dober, perspektiven trener. Bil je v mislih, a če bi ga pripeljali, bi prekinili projekt, ki ga dela v Zagrebu, in bila bi večja škoda kot korist. Mulaomerović vsaj za te tri mesece ni kandidat. Baždarić se pojavlja kot eden od potencialnih kandidatov, sploh ker pozna strukturo in organizacijo kluba. Bomo videli. Trenutno nimam konkretnih odgovorov, to je stvar razmišljanja in analiz. Čez nekaj dni bomo precej pametnejši glede imen."

Je pa z enim zelo zanimivim potencialnim imenom postregel italijanski novinar in košarkarski poznavalec Luca D'Alessandro, ki je kot kandidata za klop Ljubljančanov omenil Dejana Radonjića, ki je bil s Crveno zvezdo petkrat prvak ABA lige, nedolgo tega pa je zaradi slabih rezultatov končal svojo trenersko pot pri Panathinaikosu.

Članki iz rubrike