Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

ku
ku
1 23.01.2023 09:21:26

Dončićev trener Kidd po novem porazu udaril po igralcih: V ključnih trenutkih so spet čakali, kaj bo ...

Profimedia
Jason Kidd je bil po novem porazu precej kritičen do svojih varovancev.

Košarkarjem Dallasa ne gre in ne gre. V nedeljo zvečer so zabeležili že svoj triindvajseti poraz v sezoni oziroma četrtega na zadnjih petih tekmah, edina svetla točka pa je bil tudi tokrat Luka Dončić. Slovenski as je zabeležil 29 točk, 10 skokov in 4 podaje.

Dvoboj je bil po treh četrtinah povsem izenačen, do najvišje razlike pa so gosti prišli v zadnjem delu igre, sprva s šestimi zaporednimi točkami, nato pa so prednost le še povečevali in dvoboj odločili z delnim izidom 8:2 za vodstvo s 13 točkami razlike.


"Mislim, da so v ključnih trenutkih tekme igralci spet čakali, kaj bo naredil Luka Dončić. Tekmeci so bili na to pripravljeni, v odločilnih trenutkih so Clippersi odigrali dobro obrambo, mi pa nismo imeli ustreznih rešitev. Ponavljam, ni prvič, da so fantje čakali, da nas reši Luka," je bil po tekmi brez dlake na jeziku Jason Kidd, ki je izpostavil še eno veliko težavo Dallasa.

"Moramo delati na tem in biti samozavestni. Vsak dan na treningu moramo najti to rutino, gre za veliko stvar," je o težavah na liniji prostih metov dejal trener Dallasa Jason Kidd. Dallas je zadel vsega 15 od 26 prostih metov, Clippers 30 od 31.

"Ko kot ekipa v ligi največkrat prideš do prostih metov, pri zadevanju pa si med najslabšimi, ti to ne pomaga pri doseganju zmag. Prosti meti lahko preprečijo nize tekmecev, tebi pa pomagajo pri ustvarjanju lastnih nizov. To je naš naslednji korak, začeti zadevati te mete," je še dodal Kidd.

Značke: kidd, dallas, dončić

Članki iz rubrike