Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
27.02.2022 08:24:52
Deli članek:

BREZ ZADRŽKOV: Kot da je v video igri! Dragić po zmagi navdušen, o sebi pa spregovoril BREZ DLAKE!

Goran Dragić po debiju in zmagi na aktualnimi prvaki lige NBA ni skrival zadovoljstva.

Slovenski as Goran Dragić je zaigral na prvi tekmi za svoj novi klub v severnoameriški ligi NBA Brooklyn Nets in se takoj veselil velike zmage. Domači košarkarji so namreč s 126:123 premagali prvake lige Milwaukee Bucks. Dragić je na parketu prebil 14:19 minute ter dosegel šest točk, tri skoke in dve podaji.

Za Ljubljančana, ki je z mrežicami podpisal v začetku tedna, je bila to prva odigrana tekma po 13. novembru, ko je branil barve Toronto Raptors. Najboljši strelec Brooklyna je bil z 38 točkami Kyrie Irving, kar je njegov strelski rekord sezone. Izkazali sta se prav tako novi okrepitvi kluba - Seth Curry je dodal 19 točk, Andre Drummond pa 17.

"Dobro sem se počutil. Po prvih šestih minutah sem potreboval menjavo, saj sem bil resnično utrujen, ampak sem zadovoljen s povratkom na parket. Vesel sem, da sem bil zraven ob tej veliki zmagi in pomagal novim soigralcem, pred menoj je pa še kar nekaj dela, da bom s soigralci na isti ravni," je po zmagi nad Milwaukeejem ameriškim medijem povedal Dragić in pohvalil izjemnega Irvinga. "Ko ga gledaš, imaš občutek, kot da je v video igrici. Noro je, kako se premika in kako izvaja težke mete," je igro najboljšega strelca tekme komentiral 35-letni slovenski košarkar.