Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

ku
ku
2 21.02.2022 05:18:31

V TAKŠNI DRUŽBI ŠE NI BIL: Luka Dončić se jim je poklonil, poklonil se jim je tudi CEL SVET

Profimedia
Slovenski košarkarski superzvezdnik Luka Dončić je sodeloval na All Star tekmi. Tekmi zvezd lige NBA, kot ji pravimo v Sloveniji.

All Star tekme so v prvi vrsti dobra zabava, v kateri verjetno najbolj uživajo košarkarji, ki imajo priložnost se malo podružiti in pokazati nekaj svojih vragolij. V teh tekmah sicer uživajo tudi navijači, predvsem tisti največji navdušenci nad ligo NBA, ki lahko vidijo, kaj vse na revialni tekmi zmorejo njihovi ljubljenci. Tudi na letošnjem All Staru je seveda nastopil Luka Dončić, ki se je, kot smo to pri njemu že vajeni, sicer držal bolj v ozadju. Revialne tekme pač niso nekaj, v čemer bi Slovenec užival. In tudi tokrat ni bilo nič drugače.

michael jordan
Reuters
Je pa Luka Dončić zato toliko bolj užival med polčasom tekme v Clevelandu, ko se je liga NBA poklonila največjim legendam igre z oranžno žogo. Letos je namreč liga NBA za svojo 75. letnico izbrala 75 najboljših košarkarjev vseh časov. In večina – jasno, ne vsi, nekateri so na žalost že mrtvi – se je med polčasom tekme zvezd zvrstilo na parketu v Clevelandu. Michael Jordan, Kareem Abdul-Jabbar, Jerry West, pa tudi denimo LeBron James in seveda številni drugi so se pojavili na parketu. Bili so deležni poklona vseh v dvorani. In celotnega športnega sveta.

Značke: nba, all-star

Članki iz rubrike