Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

ku
ku
0 21.02.2022 05:13:55

Dončić NA ALL STAR TEKMI: Še enkrat več je POKAZAL, da mu takšne tekme NE DIŠIJO, na koncu je …

Dončić je na tekmi vseh zvezd nastopal ko rezervist.
Reuters
Luka Dončić je nastopil na tekmi zvezd v Clevelandu in se veselil prestižne zmage.

Slovenski superzvezdnik Luka Dončić je znova nastopil na tekmi zvezd, in sicer je bil del ekipe, ki jo je izbral LeBron James. Ekipa zvezdnika Los Angeles Lakersov se je pomerila proti ekipi Kevina Duranta – slednji zaradi poškodbe ni igral, zaradi smrti babice pa ga sploh ni bilo v Clevelandu – in na koncu slavila zmago s 163:160. Prvi junak dvoboja je bil Steph Curry, ki je za ekipo LeBrona dosegel kar 50 točk, Luka Dončić ni pretirano silil v ospredje.

Čeprav je Slovenec na parketu preživel kar 25 minut, štiri več kot denimo Nikola Jokić, ki je tekmo začel v začetni peterki, je Dončićeva statistika ostala bolj prazna. Vpisal je osem točk, ob dveh zadetih trojkah, podelil je še tri asistence. Večino časa, ko je bil na parketu, je bolj ali manj spremljal zabavo svojih soigralcev in nekako še enkrat več dal vedeti, da mu takšne revialne tekme, ko ni tekmovalnega naboja, ne dišijo preveč. Lahko ste prepričani, da bo že na naslednji tekmi Dallasa njegova statistika precej bolj polna.

Ob Stephu Curryju so se pri ekipi LeBrona najbolj izkazali Giannis Antetokounmpo, ki je dosegel 30 točk ob 12 skokih in 6 asistencah, LeBron James s 24 točkami, 6 skoki in 8 asistencah ter Nikola Jokić, ki je odigral tekmo v svojem slogu. Koketiral je s trojnim dvojčkom, dosegel je 10 točk ob 9 skokih in 8 asistencah. Za poraženo ekipo je Joel Embiid dosegel 36 točk ob 10 skokih, Devin Booker jih je dodal 20, LaMello Ball 18 in Dejonte Murray 17.

Značke: all-star, nba, luka-doncic

Članki iz rubrike