Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
35 08.12.2021 10:14:09

Legendarni KOŠARKAR kritiziral Dončića, da je PREDEBEL, Luka odgovarja: Res je, moram ...

Reuters
Kritike na račun fizične pripravljenosti Luke Dončića.

Slovenski košarkarski as Luka Dončić se je po eni tekmi odsotnosti zaradi poškodbe vrnil na parket in bil na obračunu proti superzvezdniški ekipi Brooklyn Nets znova najboljši posameznik Dallasa. Mavericksi so na koncu na domačem igrišču tesno izgubili proti Kevinu Durantu, Jamesu Hardnu in druščini, ki so zadnjo četrtino dobili s 27:13 in na koncu slavili z 102:99. 

Med prenosom tekme je legendarni košarkar Reggie Miller kritiziral Dončića, da je predebel. "V tem trenutku je verjetno najtežji, kar sem ga kadarkoli videl. Vem, da je imel dolgo poletje, da je igral na olimpijskih igrah, toda poglejte ga, kako se vleče po igrišču, sploh ne teče," je dejal nekdanji superzvezdnik Indiane. 

doncic2
Reuters
Po tekmi je Luka Dončić odgovoril tudi na očitke Millerja. "Ljudje bodo vedno govorili o tem. Zavedam se, da moram biti boljši. Imel sem dolgo poletje. Bil sem na olimpijskih igrah, potem sem si vzel tri tedne premora, sprostil sem se, morda preveč. Moram se vrniti na pravo pot," je tudi slovenski superzvezdnik priznal, da ima manjše težave s kilogrami in da bo moral v prihodnje delati na tem, da se vrne na idealno težo. Kot so poročali pri ESPN-u, se je Dončić na trening kampu prikazal s 117 kilogrami, njegova idealna teža naj bi bila 104 kilograme. 

Članki iz rubrike