Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

ku
ku
0 07.12.2021 18:31:15

Nekdanji košarkarski reprezentant PRETEPEL taksista, mu UKRADEL avto in denar ter KAOS povzročil še v VRTCU!

Profimedia
Pester dan je imel nekdanji košarkarski reprezentant!

Dragan Labović, nekdanji košarkar Srbije, je v Beogradu danes pozno dopoldne poskrbel za incident, o katerem poročajo vsi mediji v regiji.

Labović naj bi najprej napadel in pretepel taksista, temu nato ukradel njegov avto in denar, nato pa se zapeljal do otroškega vrtca, v katerem je zaposlena njegova mama, kjer je z divjanjem vznemiril celotno okolico.

Razlog, zakaj se je Laboviću 'strgalo' pa je povezan z pandemijo koronavirusa. Taksist je nekdanjega košarkarja prosil, da se zaradi epidemioloških ukrepov usede na zadnje sedeže, a Labović se je nalašč usedel na sovoznikov sedež.

Ko mu je voznik povedal, da to ni dovoljeno, ga je Labović najprej verbalno napadel, nato pa sta fizično obračunala. Labović je v taksiju udaril taksista, mu vzel denar, ga vrgel iz vozila in se s tem odpeljal v drugo sosesko, k vrtcu, kjer je nadaljeval s svojim divjanjem.
Policisti so ga kaj kmalu aretirali, kazensko pa bo moral odgovarjati zaradi kraje avtomobila in denarja ter fizičnega napada.


Dragan Labović - tako poročajo srbski mediji - naj bi bil psihični bolnik in naj bi se zdravil v ustanovi Laza Lazarević, ob vsem tem naj bi ga spremljala njegova sestra Dragana, ki pa je, potem ko je pretepel taksista, zapustila vozilo.

Labović je bilo član reprezentance Srbije na EP 2007. Igral je za FMP, bil proglašen za MVP finala pokala Srbije, bil je tudi najboljši strelec lige ABA, igral je tudi v Nemčiji, Grčiji in Rusiji. Od igranja košarke se je poslovil leta 2019.

Značke: labović, aretacija

Članki iz rubrike