Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
28.10.2021 09:18:29
Deli članek:

Kaj se dogaja z Goranom DRAGIĆEM?! Dogajanje na zadnji tekmi je sprožilo VROČA NAMIGOVANJA!

Profimedia

Nenavadno dogajanje v Torontu.

Ekipa Toronto Raptors je v severnoameriški košarkarski ligi NBA doma ugnala Indiana Pacers 118:100, Goran Dragič pa za zmagovite gostitelje ni igral. Raptors so na domačem parketu zmagali prvič po 20 mesecih, saj v prejšnji zaradi pandemije covida-19 v svoji dvorani niso nastopali, v tej pa so izgubili prve tri tekme pred svojimi gledalci.

Fred VanVleet je dosegel 26 točk, rekord sezone, in 10 skokov, kar je največ, odkar igra v NBA, OG Anunoby pa 25 točk, prav tako rekord sezone. Boston je deseti na vzhodnem delu lige, na tretje mesto pa se je povzpel Miami Heat. Nekdanja ekipa Dragića je zmagala v Brooklynu s 106:93 in zaostaja le za tokrat prostima Chicagom, ki je ena od treh ekip v ligi brez poraza, ter Charlotto, ki ima ob eni izgubljeni tekmi štiri zmage.

Dragić je v zgolj tednu dni doživel praktično vse možne scenarije. Od prve tekme, ki jo je začel v prvi peterki pa do zadnje, na kateri sploh ni zaigral. Ob tem se poraja vprašanje, kaj se pravzaprav dogaja v Torontu. Vedno glasnejša so namreč namigovanja, da Dragić vendarle ne bo dolgo ostal član kanadske ekipe.