favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

ku
ku
0 26.06.2021 08:16:51

KAJ MU JE NAREDIL!? Zdaj že nekdanji trener Dallasa SABOTIRAL Luko Dončića!? Hude OBTOŽBE ...

To so hude obtožbe.

Rick Carlisle se je po dolgih letih poslovil od Dallasa in si že našel novo službo. Vrnil se je tja, kjer je že služboval, preden je prevzel ekipo Mavericksov - v Indiano. Kot je povedal kontroverzni trener, je ob odhodu poslal zelo zanimivo sms sporočilo prvemu zvezdniku Dallasa Luki Dončiću, ki naj bi se mu zahvalil za vse, kar sta preživela skupaj. 

A kot vse kaže so bile govorice, da Carlisle in Dončić nista imela najboljšega odnosa vendarle resnične. Vsaj če gre verjeti odličnemu novinarju in dobremu poznavalcu razmer v Dallasu Timu MacMahonu, ki zatrjuje, da je Carlisle sabotiral Dončića in svojega donedavnega pomočnika pri Dallasu Jamahla Mosleyja, ki je bil eden izmed prvih favoritov za prevzem trenerske palice pri Mavericksih. 

dallas mosley
"Mislim, da so stvari prišle tako daleč, da je Rick Carlisle videl Mosleyjev bližnji odnos z Luko Dončićem kot nevarnost zanj. Pa pri tem ne mislim, da sta si fanta pošiljala voščilnice za božic. Kdo ima tukaj prav? Kdo narobe? Kakorkoli. Vem zgolj to: Igralci, s katerimi sem se pogovarjal ... Luka ni edini košarkar v tej ekipi, ki je imel zelo dober odnos z Jamahlom Mosleyjem. Slednji je zgradil odličen odnos z veliko igralci med svojo trenersko kariero," je dejal MacMahon in namignil, da je Rick Carlisle zaradi ljubosumja sabotiral Mosleyja kot potencialnega novega trenerja Dallasa. In Dončića, ki naj bi navijal za to možnost.

kidd re
Reuters
Kako? Preprosto: Da je javno dejal, da bi moral Dallas službo ponuditi legendarnemu Jasonu Kiddu, ki je nazadnje deloval kot pomočnik pri Los Angeles Lakersih. In to se je na koncu tudi zgodilo. Jason Kidd je sinoči postal novi trener Dallasa ... 

Članki iz rubrike