mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

matjaž-štraus Njena.si

Delovna akcija: Mojster Matjaž srečen v objemu ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ku
ku
0 25.06.2021 10:46:02

UHHH! To pa ODMEVA! Zakaj je moral oditi trener DALLASA in kakšen SMS je poslal LUKI DONČIĆU!

Reuters
Zdaj že nekdanji trener Dallasa Rick Carlisle, ki je že uradno trener Indiane, je razkril, kakšno sporočilo je poslal Luki Dončiću.

Rick Carlisle je podpisal štiriletno pogodbo z Indiano in predlagal, da Dallas za novega trenerja postavi Jasona Kidda. Čeprav nihče ni uradno povedal vzroka, zakaj se je moral po tej sezoni Carlisle posloviti, so bile govorice, da nekateri igralci, med njimi tudi Dončić, niso bili zadovoljni s tem, kako je Rick vodil tekme oziroma da ni izbiral prave taktike. 

Čeprav se je zdelo, da je prišlo do razhajanja med Carlislom in Dončićem, pa so Rickove besede razblinile vse dvome. Carlisle ni odšel zaradi Dončića, ampak se je verjetno  'spoprijel' z lastnikom Markom Cubanom. Kako visoko Carlisle ceni Dončića, je razkril v naslednjih besedah: "Poslal sem mu sporočilo, da bi se mu zahvalil za izjemna tri leta, ki sva jih preživela skupaj. Ogromno sem se naučil od njega in rekel sem mu, da sem vesel, da se bova srečala vsaj dvakrat na leto. Seveda mislim v najbolj spoštljivi meri. Prepričan sem, da je Luka najboljši mladi igralec na svetu. Zadnja tri leta so bila lepa odskočna deska za njegovih naslednjih deset let v ligi NBA. Pričakujem, da bo postal prvak lige NBA in večkratni MVP lige. Izjemno, najbolj, kolikor je mogoče, spoštujem njegove sposobnosti in njegovo navdušenje nad igro. On je v resnici igralec, ki se pojavi enkrat v generaciji." 

Besede, ki nas puščajo odprtih ust. 






Članki iz rubrike