Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

lara, topki, skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Skrivnost Larinih pletenih topkov

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

STA
STA
0 25.06.2021 21:56:49

PA GA IMA! Luka Dončić dobil NOVEGA TRENERJA

Profimedia
Dogovor s članom hiše slavnih o sodelovanju sklenjen.

Slovenskega superzvezdnika Luko Dončića bo pri ekipi Dallas Mavericks v severnoameriški ligi NBA v prihodnje vodil nekdanji košarkar in tudi igralec Dallasa Jason Kidd. Kot poročajo ameriški mediji, sta se klub in Kidd dogovorila za sodelovanje.

Oseminštiridesetletni Kidd je v zadnjih dveh sezonah deloval kot pomočnik trenerja pri Los Angeles Lakers, pred tem pa je bil glavni trener pri Brooklyn Nets (2013-14) in Milwaukee Bucks (2014-18), pri čemer je imel razmerje zmag in porazov v rednem delu 183-190. trikrat je ekipo popeljal v končnico.

Član hiše slavnih je v 19 let dolgi igralski karieri dvakrat igral za Dallas. Ta ga je leta 1994 na naboru izbral kot drugega, po dobrih dveh sezonah pa ga je poslal k Phoenix Suns. Leta 2008 se je vrnil v Teksas in bil prvi organizator igre v sezoni 2011, ko je ekipa osvojila naslov prvaka.

Tokrat je Kidd na mestu trenerja zamenjal Ricka Carlisla, ki je pred dnevi odšel po 13 sezonah. Slednji bo odslej trener Indiana Pacers, je poročal The Athletic.

Donnieja Nelsona, dolgoletnega generalnega menedžerja Dallasa, pa je zamenjal Nico Harrison, ki je pred tem deloval pri proizvajalcu športne opreme Nike.

Značke: nba, košarka

Članki iz rubrike