pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Princ Harry in Kate Middleton - nekoč prava prijatelja - danes pa .. Odkrito.si

Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta ...

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

ku
ku
1 23.04.2021 06:53:41

Uf, kako je VROČ! Luka DONČIĆ je uničil zvezdniške prvake lige NBA, po koncu pa presenetil z izjavo! (video)

Profimedia
Po Detroitu je Dallas s 115:110 premagal še Los Angeles Lakers, za katere je po poškodbi prvič zaigral tudi Anthony Davis.

Znova je bil v ospredju pri Dallasu slovenski zvezdnik Luka Dončić, ki je bil najboljši s 30 točkami, devetimi skoki in osmimi asistencami. A na začetku ni kazalo, da se bo tekma za Dončića končala z zmago in tako uspešnim izkupičkom. Slovenski zvezdnik je namreč hitro prejel dve osebni napaki, zato ga je trener že v osmi minuti posedel na klop. Šele v drugi četrtini je Dončić dosegel svoje prve točke, njegov Dallas pa je celotno tekmo nadzoroval potek tekme in vodstvo, pa čeprav so se gostje v zadnji četrtini približali na pet točk, vendar Dallas tokrat ni dovolil preobrata. Kljub sladki zmagi pa je Luka Dončić z izjavo presenetil marsikoga. Ni bilo evforije, čeprav se je Dallas približal tistemu želenemu šestemu mestu, ki neposredno vodi v končnico, temveč si Slovenec želi še več: "Moramo igrati na polno na vsaki tekmi. Vsako tekmo moramo odigrati resno in odločno. Včasih smo preveč sproščeni."

Ob Dončiću je 19 točk dosegel Kristaps Porzingis, čeprav je moral predčasno končati tekmo, dobro delo v obrambi pa je opravil Willie Cauley-Stein. Deset ali več točk so za Dallas dosegli še Dorian Finney-Smith, Dwight Powell in Josh Richardson. V vrstah Lakersov je največ točk, in sicer 29, dosegel Kentavious Caldwell-Pope, Dennis Schröder pa jih je dodal 25. Ekipi se bosta spet pomerili v noči na nedeljo (ob 2.30 po slovenskem času).

Značke: luka-dončić, dallas

Članki iz rubrike