franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

ku
ku
1 03.03.2021 12:16:39

Odločitev je PADLA! Luka Dončić je izbral, njegovi oboževalci bodo prišli na svoj račun ... DVAKRAT!

Reuters
Tradicionalnega izziva v zabijanju se bo med letošnjim premorom na All Star tekmi lige NBA po pisanju časnika Washington Post udeležila le trojica košarkarjev, kar je najmanj v zgodovini prireditve.

Kot so potrdili v vodstvu tekmovanja, so se za nastop v zabijanju prijavili le trije košarkarji, in sicer Obi Toppin (New York Knicks), Anfernee Simons (Portland Trail Blazers) ter Cassius Stanley (Indiana Pacers).

Kot še piše Washington Post, številni košarkarji ne želijo sodelovati. Med drugim sta se za ta korak odločila Zion Williamson (New Orleans Pelicans) in dvakratni zmagovalec Zach LaVine (Chicago Bulls), ki bosta nastopila na tekmi.

LaVine pa se bo pomeril vsaj v metu trojk, kjer mu bodo družbo delali še Steph Curry (Golden State Warriors), Devin Booker (Phoenix Suns), Jayson Tatum, Jaylen Brown (oba Boston Celtics) in Donovan Mitchell (Utah Jazz).



Luka Dončić (Dallas Mavericks) se je odločil za nastop v Skills Challenge, nekakšnem poligonu z ovirami, ki kaže na tehnične sposobnosti posameznikov.

Ob Dončiću se bodo za lovoriko najspretnejšega med košarkarji potegovali še Chris Paul (Phoenix Suns), Julius Randle (New York Knicks), Domantas Sabonis (Indiana Pacers), Nikola Vučević (Orlando Magic) in Robert Covington (Portland Trail Blazers).

Zabijanje bo tradicionalno popestrilo polčas All Star tekme, ki bo na sporedu 7. marca, obe drugi tekmovanji pa že pred tekmo, ki bo letos potekala brez gledalcev.

Značke: košarka, nba

Članki iz rubrike